Barça

“No ens deixaran respirar”

L’anàlisi de Valverde. El tècnic del Barça fa una valoració del grup de la Champions i assegura que estan en el grup “més difícil” pel nivell dels rivals, però que també és “atractiu”

Complicat però alhora atractiu. Aquest podria ser el resum de la valoració que va fer Ernesto Valverde del sorteig de la Champions i que va deixar el Barça enquadrat en un grup amb el Tottenham Hotspur, el PSV Eindhoven i l’Inter de Milà. “És un grup difícil, possiblement el més complicat. Cap rival ens deixarà respirar. Tots els partits seran complicats, però també és un grup atractiu, amb rivals històrics”, va explicar als mitjans del club.

Analitzant un per un els rivals del seu equip, del Tottenham de Pochettino va destacar que era un dels equips més complicats del bombo 2. “Té un gran potencial físic i tècnic.” Del PSV, ara entrenat per l’exblaugrana Van Bommel, afirma: “És un club que sempre està en aquestes rondes de la competició i que en els últims anys està fent actuacions brillants”, va assenyalar. L’últim rival és l’Inter de Milà, un equip que torna a l’elit després de força temps. L’últim títol dels italians va ser el 2010, amb Mourinho a la banqueta. “Té un entrenador i equip per lluitar i molta il·lusió per fer un bon paper i retrobar-se amb si mateixos després de tants anys d’absència en la competició”.

Valverde també considera positiu començar i acabar la lligueta al Camp Nou perquè és una garantia, i respecte al nou horari –debutaran contra el PSV a les 18.55 h–, sí que potser costa acostumar-s’hi després de tants anys en l’horari habitual de la Champions, però confia que l’afició no fallarà: “En els partits de casa volem que la gent ens empenyi i ens doni suport”, remarca.

LA VALORACIÓ

És un grup difícil, possiblement el més complicat. Cap rival ens deixarà respirar. També és un grup atractiu, amb rivals històrics
Acabar i començar al Camp Nou sempre és una garantia. En els partits de casa volem que la gent ens empenyi i ens doni suport
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)