Barça

Valverde: “Rafinha ens pot ajudar”

Ernesto Valverde ha ofert aquesta tarda la roda de premsa prèvia a la visita de demà de l’Osca al Camp Nou (18.30 h). A banda del partit, el tècnic blaugrana també va repassar el tancament de la finestra de mercat. Aquestes són algunes de les seves respostes:

OSCA:

“Juga amb l’entusiasme dels recent ascendits. Arriba imbatut tot i haver jugat en dos camps tan exigents com Ipurua i San Mamés, que és significatiu.”

SENSE CONFIANCES:

“Comencem a perdre si pensem que és un equip molt assequible. Farem un partit per guanyar.”

TANCAMENT DEL MERCAT:

“Ara ja sabem els que estem sense la incertesa d’entrades i sortides. Centrar-se en el joc i afrontar tots partits saben la exigència Estic content amb l’equip.”

RAFINHA:

“Aquesta setmana hem estat parlant. Són converses privades sobre què podia passar. Finalment es queda i és prou important. Ens pot ajudar.”

JORDI ALBA, FORA DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA:

El seleccionador es qui fa llista i convoca qui creu que són millors per afrontar uns partits determinats. Igual que no m’agrada que altres entrenadors qüestionin les meves alineacions, amb el seleccionador passa el mateix.”

GERARD PIQUÉ:

“No he parlat amb ell [sobre la denúncia per conduir sense punts]. Sense tenir cap dada més que les informacions que m’han arribat prefereixo parlar primer amb ell per veure com ha estat.”

POCS MINUTS PER ALS NOUS:

“Quan tornem de l’aturada el calendari s’accelera i necessitarem a tothom. E els tres primers partits es pot ser menys proclivi als canvis.”

PAPER DELS SUPLENTS:

“Ho dirà el temps, les necessitats de l’equip i el seu rendiment. Dependrà de com vagin els partits i de com responguin ells.”

DEMBÉLÉ:

“Te un talent increïble i està treballant molt bé. Estem contents per com esta actuant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)