Barça

Els fitxatges continuen sent cars de veure

Cap titular. Valverde va repetir l’onze del partit a Valladolid. Només amb ja tot decidit, van entrar Lenglet, Arturo Vidal i Arthur

Cap de les quatre cares noves ha jugat d’inici en la lliga, on sumen 96 minuts

El d’ahir, contra un rival assequible com l’Osca i just abans de la primera aturada de seleccions, en què moltes de les peces clau acumularan minuts i viatges, semblava un partit propici perquè Valverde fes algunes rotacions i apostés d’inici per algun dels fitxatges. Res més lluny de la realitat, ja que l’onze va tornar a ser el de la jornada anterior, a Valladolid. Plena confiança de moment en el bloc de la temporada passada, que va guanyar el doblet. El segon entrenador, Jon Aspiazu, va justificar la decisió abans del partit: “Respectem tots els rivals. Hem començat molt bé la temporada, hem pogut entrenar-nos molt bé aquesta setmana tots junts i apostem pel mateix onze.”

Només en el segon temps hi va haver l’oportunitat de veure en acció tres de les quatre incorporacions. Faltant poc més de mitja hora i ja guanyant 5-2, Lenglet, Arthur i Arturo Vidal van sortir a escalfar. El primer d’entrar va ser el francès, que amb 6-2 va rellevar el seu compatriota Umtiti per disputar els últims 25 minuts i va debutar així en la lliga com a blaugrana. Faltant 20 minuts, Arturo Vidal va substituir Rakitic, i Arthur va jugar l’últim quart d’hora, per Busquets. Malcom va veure tot el partit des de la banqueta. Amb tot, entre els quatre fitxatges –cap d’ells ha estat encara titular en la lliga– acumulen només 96 minuts disputats en aquestes tres primeres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)