Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Que siguem els líders té una importància relativa”

Content pel bon partit del seu equip, però al mateix temps contingut, en recordar que això tot just acaba de començar. Així es va mostrar ahir en roda de premsa Ernesto Valverde, que va voler destacar la gran capacitat de reacció del Barça, que es va veure a darrere en el resultat tot just començar el partit. “Volíem sortir forts, però el rival també juga i ens ha fet un gol. Hem sabut ser pacients fins a tancar l’Osca a la seva àrea i capgirar el resultat”, va afirmar el Txingurri, que va lloar tant la feina ofensiva dels seus jugadors com la defensiva, malgrat els dos gols encaixats. “Els vuit gols que hem fet han estat el fruit del nostre joc i les dues dianes que hem rebut han arribat en les dues úniques ocasions que hem concedit. Analitzarem les accions, però no crec que ens hagin generat gaire perill.”

Tot i estar content, però, Valverde va treure rellevància al fet que el Barça marxi a la primera aturada del curs com a líder, empatat amb el Real Madrid, i amb cinc punts d’avantatja respecte a l’Atlético de Madrid. “Això acaba de començar i queda molt. Que siguem els líders té una important relativa, tot i que és evident que preferim començar a dalt.”

Un dels grans protagonistes d’aquest inici de lliga està sent el VAR, que ahir, per exemple, va provocar que Luis Suárez s’hagués d’esperar una estona per poder celebrar el seu primer gol, unes sensacions noves que Valverde va explicar. “Genera incertesa i l’hi acabes preguntant al quart àrbitre, però el cert és que tot és més just i crec que es perd menys temps del que jo creia. També m’estic adonant que els assistents l’encerten més del que podia semblar abans”, va opinar l’entrenador, que per acabar va considerar que els temes extraesportius no minvaran el rendiment de Piqué, que la setmana passada va ser enxampat per la policia conduint sense punts en el carnet: “He parlat amb ell. No crec que aquestes situacions el puguin afectar.”

BONA REACCIÓ

“Hem sabut ser pacients, tancar l’Osca a la seva àrea i capgirar el resultat”

VAR

“El cert és que tot és més just i que es perd menys temps del que jo creia”

PIQUÉ

“No crec que les situacions [extraesportives]puguin afectar el seu rendiment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)