Barça

Messi, fora del podi del ‘The Best’

Barça. Cristiano Ronaldo, Luka Modric i Mohamed Salah, candidats al premi de la FIFA

Leo Messi no guanyarà aquest any el premi de The Best, i és que no figura entre els tres candidats a endur-se’l. Cristiano Ronaldo, Luka Modric i Mohamed Salah han estat els tres finalistes del premi, segons ha anunciat la FIFA en un acte aquest migdia. El premi d’entregarà el proper 24 de setembre a Londres.

L’absència de Leo Messi, un fixe en els premis individuals i que la temporada passada va aconseguir lliga i copa del Rei amb el Barça, a més de ser Pichichi i Bota d’or, es podria atribuir al mal paper de l’Argentina al mundial de Rússia. El capità blaugrana havia estat segon classificat en les dues úniques edicions fins ara del premi The Best, sempre per darrera de Cristiano Ronaldo. El futbolista de la Juventus, doncs, buscarà guanyar el premi per tercer any consecutiu, però al davant tindrà el millor jugador del mundial de Rússia i excompany seu al Madrid i que ja va guanyar divendres passat el premi al millor jugador de la temporada passada que otorga la UEFA, el croat Luka Modric, i Mohamed Salah, gran estrella del Liverpool, amb qui va arribar a la final de la Champions League.

A més de Messi, els candidats que completaven la llista de deu jugadors eren Kevin de Bruyne, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappé i Raphael Varane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)