Barça

Messi: “Que no hi sigui Cristiano fa menys bo el Madrid”

Referent. L’estrella del Barça ressalta la necessitat de tornar a conquerir la Champions, lloa Arthur i lamenta que els plantejaments dels equips cada cop són més “avorrits”

Leo Messi ha repassat l’actualitat individual i del Barça aquest vespre. L’estrella blaugrana no ha dubtat a apuntar que el Real Madrid notarà la baixa de Cristiano Ronaldo. “El Madrid és un dels millors del món, però sí que crec que no hi hagi Cristiano Ronaldo fa menys bo el Madrid i fa que el Juventus sigui més favorit a la Champions. Em va sorprendre que marxés del Madrid i no m’imaginava que anés al Juventus, era l’equip que menys sonava i a la lliga italiana, sorprenent.”

En una entrevista al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio, Messi ha parlar de les sensacions de ser el primer capità i del discurs que va fer, en què va situar la lliga de campions com a objectiu principal. Avui hi ha insistit. “La Champions toca. Venim de tres anys seguits quedant fora als quarts i l’última va ser la pitjor de totes ha pel resultat que teníem. Hem d’aspirar a això, com a club i com a equip. No ho diem per dir.” El davanter argentí ha reconegut que en els darrers temps s’ha deixat escapar la gran competició europea en eliminatòries en què el rival era pitjor. “Se’ns van escapar Champions que podríem tenir, com la semifinal amb Inter o Chelsea en l’era Guardiola, en què érem superiors al rival. I és veritat que cada cop hi ha més igualtat i hi ha clubs que tenen molts diners. Ara els jugadors es mouen per qui posa més diners, no com fa anys que un jugador tenia clar que volia jugar al Barça o al Chelsea. Ara hi ha molts equips amb molts diners.”

El futbol i la societat evoluciona i Messi ha fet diverses referències als nous temps. Per exemple, a l’hora de valorar el fitxatge d’Arturo Vidal. “L’aficionat sempre vol jugadors amb bona tècnica perquè estem acostumats a defensar-nos amb la pilota, però jugadors com Arturo Vidal que saben tenir la pilota i treballen molt és bon tenir-los a la plantilla. Cada cop hi ha més tàctica i físic, que fa més avorrits els partits. A Champions sobretot es nota el físic, sempre som els més petits i és bo tenir jugadors més físics. Si m’avorreixo? No, avorrit és el plantejament. Es veu cada cop més i al Mundial es va veure, molt físic i igualat tot i cada cop ho veurem més.”

Finalment, Messi, que ha reconegut que no sap què farà quan es retiri i que parla en català amb els fills, ha parlat de dos noms propis més. “Els que han vingut són tots molts bons. Si m’he quedar amb algun, Arthur, que no el coneixia i, respectant les distàncies, és cert que recorda en Xavi, tocant en curt, no perdent la pilota i fent-ho fàcil. Té l’estil de La Masia. Ha agafat ràpid els entrenaments i el joc en curt, que als de fora sempre els costa.” I Riqui Puig. “Ja el coneixia perquè havia entrenat algun cop la temporada passada. La pretemporada que ha fet és espectacular i ara entrena amb nosaltres vegades i és bo veure que el club confia en el planter i torna a treure aquest tipus de jugadors, que s’havia perdut una mica.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)