Barça

Llista amb nou del filial

Champions. El Barça dona la llista de futbolistes per a la primera fase de la lliga de campions. Entre els del filial, destaca la presència de Miranda, Riqui Puig, Abel Ruiz i Oriol Busquets

El FC Barcelona ha donat a conèixer la llista de jugadors inscrits per a la primera fase de la lliga de campions. Als 23 futbolistes del primer equip, Ernesto Valverde hi ha afegit nou jugadors del filial que dirigeix Garcia Pimienta. Es tracta dels porters Jokin Ezkieta i Iñaki Peña, els defenses Jorge Cuenca i Juan Miranda, els migcampistes Riqui Puig, Monchu, Oriol Busquets i Àlex Collado, i el davanter Abel Ruiz. Ezkieta i Jorge Cuenca formen part de la llista de futbolistes del primer equip. La resta, d’una llista B. En aquesta llista es troba Carles Aleñá. El migcampista, que forma part de la plantilla del primer equip, jugarà amb el filial una vegada es recuperi de la lesió per agafar ritme i tenir minuts. La raó per la qual forma part d’aquesta llista B és perquè és nascut més tard de l’1 de gener del 1977 i fa dos anys que és al club. No és aquest el cas de Jorge Cuenca ni el d’Ezkieta.

Després del mercat d’hivern es podran inscriure tres jugadors nous, sense passar dels 25 permesos en la llista A. Es podran inscriure futbolistes que hagin jugat amb un altre equip la fase de grups. El Barça no ho va poder fer l’any passat amb Coutinho, que havia jugat amb el Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)