Barça

Bartomeu reestructura la seva junta directiva

Tres nous membres. Teresa Basilio, Marta Plana i Jordi Argemí s’hi incorporen com a vocals. Jordi Moix i Enrique Tombas passen a ser vicepresidents tercer i quart, respectivament

La junta directiva del Barça es va reunir ahir per primera vegada aquesta temporada. El punt més important de la trobada va ser la reestructuració de la mateixa junta, que havia perdut en els últims mesos dos vicepresidents (Carles Vilarrubí i Manel Arroyo) i el directiu Jordi Monés, baixes que s’havien unit a la de Susana Monje, exvicepresidenta econòmica. A petició del president, Josep Bartomeu, la directiva va aprovar la incorporació de tres nous membres: Teresa Basilio Monné, sòcia número 138.267; Marta Plana Drópez, sòcia número 56.881, i Jordi Argemí Puig, soci número 110.896. Els tres s’hi incorporen com a vocals. Teresa Basilio treballarà en l’àrea de cultura; Marta Plana, en l’àrea del Barça Innovation Hub, i Jordi Argemí, com a directiu responsable de la secció d’handbol, de la qual fins ara era responsable Joan Bladé, que es queda només amb el bàsquet. Aquests nous membres, juntament amb Josep Pont, hauran de ser ratificats en la pròxima Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris, que es farà el cap de setmana del 20-21 d’octubre, coincidint amb el partit contra el Sevilla al Camp Nou. A més, Jordi Moix es converteix en vicepresident tercer responsable de l’Espai Barça i Enrique Tombas passa a ser el vicepresident quart, i continuarà exercint de tresorer de la junta. Pel que fa a Dídac Lee, cessa com a membre del Patronat de la Fundació i assumeix la responsabilitat directiva de l’àrea digital del club. Bartomeu, incorporant-hi Teresa Basilio (advocada) i Marta Plana (advocada amb experiència a Silicon Valley i filla de l’exdirectiva Carme Drópez), compleix així amb un dels seus objectius, que era el de tenir més dones en la junta directiva.

Millores per als socis

Josep Vives, portaveu de la junta directiva, va anunciar també algunes millores per als socis del club. Per començar, la junta ha decidit oferir les 2.821 localitats dels socis sancionats com a conseqüència de la venda d’abonaments en l’últim clàssic als socis sense abonament majors de 14 anys. Aquests localitats s’oferiran com a invitacions i els socis hauran d’omplir un formulari abans del partit. Si hi ha més peticions que entrades, es farà un sorteig. Les entrades seran nominals i intransferibles. En aquest sentit, Vives va indicar que no han rebut cap notificació de la demanda que han posat contra la junta un bon nombre d’aquests socis suspesos i ha explicat que tant la junta com la majoria de socis estan molt satisfets de com es van fer les coses i de com s’està lluitant contra el frau. També va mostrar Vives la satisfacció de la junta per com està funcionant el nou Seient Lliure. Va indicar que s’allibera molt abans i que gràcies a això, per exemple, s’han pogut repartir 2.000 invitacions infantils més.

A més, es van aprovar alguns avantatges per als socis a les botigues del club. Entre el 5 i el 17 d’octubre es podrà comprar la primera samarreta amb un 40% de descompte previ inscripció entre el 24 i el 30 de setembre. I el descompte en qualsevol article i qualsevol botiga passarà del 5 al 10%.

El partit dels Estats Units

El partit que el Barça haurà de jugar contra el Girona a Miami a final del mes de gener va ser protagonista en bona part de la compareixença del portaveu de la junta directiva, Josep Vives. Segons l’executiu, tot està encara en estat embrionari, res és oficial i ningú els ha comunicat que el Girona-Barça sigui el partit escollit per LaLliga per jugar-se als Estats Units aquesta temporada. Vives, però, reconeix que han parlat amb LaLliga i que el Barça és partidari d’aquests partits. “El club és partidari de jugar un partit en un mercat estratègic com és el dels Estats Units. Va en benefici del conjunt, del Barça i del conjunt de la lliga.” Vives va explicar que ja han parlat amb els jugadors i que no hi haurà cap problema: “El club ha parlat amb els jugadors per compartir-ho. Volem evitar un conflicte i no el preveiem. Tenim un vestidor que entén el que li hem explicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)