Barça

De la decepció a l’alegria

Sergi Roberto. El jugador del Barça explica a Madrid que creia que es mereixia ser convocat per al mundial de Rússia i mostra la seva satisfacció per la confiança que té en ell el nou seleccionador, Luis Enrique Martínez

Després de quedar fora del mundial, Sergi Roberto és una de les grans novetats en la convocatòria del nou seleccionador espanyol, Luis Enrique. L’asturià ja va lloar el de Reus per la seva polivalència quan va donar la llista de convocats i és ara Sergi Roberto qui lloa a qui va ser el seu entrenador. “Ha estat molt important per a mi. Em va fer debutar al Barça B, em va donar continuïtat en el primer equip i ara em fa tornar a la selecció. Li estaré sempre agraït”, explicava el blaugrana des de Las Rozas. Sergi Roberto no va amagar que havia quedat molt decebut quan Julen Lopetegui el va deixar fora del passat mundial. “Jo volia anar al mundial, em semblava que havia fet una bona temporada, tenia molta il·lusió, però l’entrenador va triar altres jugadors”, va manifestar.

El polivalent futbolista del Barça va treure importància al fet que només dos jugadors del Barça hagin estat convocats per Luis Enrique per a aquesta doble jornada internacional. “Sí, només hi som en Sergio Busquets i jo mateix. És estrany que siguem només dos, però és la situació que s’ha donat”, va dir. Jordi Alba, enfrontat a Luis Enrique, és una de les absències destacades. “És una decisió de l’entrenador. És un jugador molt important i està tranquil, seguirà treballant al club”, va dir Sergi Roberto respecte a això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)