Barça

Vist-i-plau a la gespa d’Anoeta

Barça. Tècnics de LaLiga han comprovar que la instal·lació del terreny s’ha fet bé i diu que no hi haurà problemes per disputar, el 15 de setembre, el partit entre la Real Sociedad i el Barça

El Barça jugarà a Anoeta el 15 de setembre el partit contra la Real Sociedad. LaLiga ha donat el vist-i-plau al club basc per jugar el partit de la jornada 4, tot i que l’estadi d’Anoeta continua en obres. La instal·lació de la gespa va finalitzar ahir a la nit i avui, tècnics de LaLiga han comprovat que estarà en perfectes condicions per disputar el partit el proper 15 de setembre a les 16.15 hores. A més, els tècnics han comprovat que les obres –entre d’altres coses, s’està retirant la pista d’atletisme– evolucionen dins els terminis previstos i no hi hauria d’haver cap problema per arribar a temps al matx.

El proper dimecres 12 de setembre, la Real Sociedad té previst que els juvenils disputin un partit amistós a l’estadi, en què a més es comprovarà el funcionament del VAR, per saber del cert si l’estat del terreny de joc és l’adequat per disputar, dissabte 15, el partit contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)