Barça

L’Argentina manté la incertesa sobre Messi

Aquesta passada matinada l’Argentina ha disputat un amistós contra Guatemala a Los Angeles. A la banqueta ja no hi era Jorge Sampaoli, que ha estat rellevat per Lionel Scaloni després del decebedor mundial de l’albiceleste. Però la principal absència de l’albiceleste va ser la de Leo Messi, que va quedar fora de la convocatòria per aquesta aturada de seleccions. Una decisió consensuada, però que deixa l’interrogant obert sobre el futur del crac blaugrana amb la seva selecció.

Scaloni, en la roda de premsa prèvia a l’amistós contra Guatemala, no va aclarir fins a on pot arribar l’absència de Messi amb l’Argentina. “Amb en Leo ja ho vam parlar i crec que va quedar clar. Vam parlar amb ell i en la següent convocatòria ja es veurà si torna o no torna. No crec que sigui motiu per parlar-ne a un dia del partit. Segurament més endavant veurem què passa”, va comentar.

Scaloni, igual que l’Associació de Futbol Argentí (AFA) entén que Messi vulgui una mica de temps per madurar la seva decisió. L’expectativa és que torni a defensar els colors de l’albiceleste una vegada s’espolsi les males sensacions que va deixar l’eliminació tot just en els vuitens i valori el projecte del nou seleccionador. De moment, Scaloni, amb el vistiplau de l’AFA, ha pres una decisió prou significativa: cap jugador lluirà la samarreta amb el dorsal 10 de Messi. D’aquesta manera, es visualitza la voluntat de reservar-li la plaça fins que el crac es defineixi.

En aquest context, la pròxima data a tenir en compte serà la del 21 de setembre, quan està previst que Scaloni s’anunciï la llista de jugadors per a l’amistós entre l’Argentina i el Brasil, programat per al 16 de octubre a la ciutat de Jiddah (Aràbia Saudita).

LA FRASE

Vam parlar amb en Leo i en la següent convocatòria ja es veurà si torna o no
Lionel Scaloni
SELECCIONADOR DE L’ARGENTINA

GEST SIMBÒLIC

Per ara cap internacional de l’‘albiceleste’ portarà el dorsal 10 de Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)