Barça

Masferrer, home fort de Bartomeu

Nou executiu. Qui va ser el principal assessor del president en la campanya de l’any 2015 i una de les persones que més consulta Bartomeu serà el director de l’àrea de presidència

Es farà oficial la setmana vinent, però la junta directiva del Barça ja va ser informada en la reunió de dimecres passat que el president, Josep Maria Bartomeu, havia decidit crear una nova àrea de Presidència, que tindrà ascendència sobre la mateixa junta i també sobre les àrees de comunicació, protocol i relacions institucionals. Bartomeu ha decidit que el director d’aquesta nova àrea sigui un dels seus homes de més confiança, Jaume Masferrer.

El nou executiu ja va ser el principal assessor de Bartomeu en la campanya a la presidència de l’any 2015, com ho havia estat de Sandro Rosell en les eleccions de 2010. Masferrer també havia estat el cap de campanya de Joan Laporta en les eleccions de 2003, quan tant Rosell com Bartomeu formaven part de l’equip de Laporta.

Masferrer, llicenciat en empresarials i màrqueting per Esade, va fundar l’empresa Confidence+Communication i és el principal responsable de l’Observatori Blaugrana, un estudi entre els socis del Barça que fa servir la directiva per governar el club. Masferrer, de fet, fa temps que feia d’assessor extern de Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)