Suárez, estel·lar amb un doblet contra Mèxic

Barça. L’uruguaià ha estat el gran protagonista aquesta matinada, en la golejada (1-4) de la seva selecció a la mexicana

Dos gols i una assistència de Luis Suárez han estat decisius, aquesta matinada, perquè la selecció de l’Uruguai hagi derrotat de forma clara a la de Mèxic, per 1-4, en el partit amistós que han disputat a Houston. El duel, que s’ha jugat a l’NGR Stadium, ha suposat la presentació del projecte dels dos equips de cara al mundial del Qatar 2022 i ha evidenciat el poder golejador dels charrúas.

El primer gol de Luis Suárez ha arribat a la mitja hora i ha servit per desfer l’1-1 que hi havia en aquell moment, després que José María Giménez signés el 0-1 i que el mexicà Raúl Alonso Jiménez empatés des del punt de penal. El cas és que, en el minut 31, el davanter del Barça ha convertit en gol un lliure directe, xutant amb la cama dreta i superat el Memo Ochoa.

Abans que arribés el descans, Suárez ha fet el segon en transformar un penal a l’estil Panenka, després que el defensa mexicà Jesús Angulo li fes falta a dins de l’àrea. Ja a la segona part, el dorsal 9 blaugrana ha tancat la seva gran actuació amb una bonica assistència de rabona que ha permès Gastón Pereiro marcar l’1-4 definitiu.

Arthur debuta

L’altra protagonista blaugrana de la matinada ha estat el brasiler Arthur Melo, que ha debutat amb la selecció del seu país en l’amistós que ha disputat al MetLife Stadium de Nova Jersey davant de la dels Estats Units (0-2). Arthur ha entrat en el minut 60, substituint Fred quan el marcador ja reflectia el resultat definitiu. Coutinho, per la seva banda, ha estat titular i ha jugat 70 minuts.