Barça

“Són diverses institucions les que han d’aprovar-ho”

Partit als EUA. El president de la RFEF, Luis Rubiales, insisteix en el fet que la proposta perquè el Girona-Barça de lliga es disputi a Miami no depèn només de la Lliga de Futbol Professional

La proposta perquè el Girona-Barça de lliga del mes de gener es disputi als Estats Units continua aixecant polseguera. Ahir, en un acte a Múrcia, el president de la RFEF, Luis Rubiales, va insistir en les seves discrepàncies ja conegudes amb Javier Tebas, president de LaLiga, i amb qui ja ha mostrat el seu total desacord per com s’ha portat el tema, ja que no ha estat consultat respecte a això, i va tornar a recordar que el vistiplau perquè el partit es jugui a Miami va més enllà d’un únic estament: “Ja he parlat d’això, però recordo que són diverses institucions les que han de donar el vistiplau, no depèn només d’una. Em ratifico en tot el que ja he dit.”

D’altra banda, i interpel·lat per la hipotètica creació d’una lliga de filials, no n’és partidari: “El model actual de segona B és millorable però ens ha donat èxits. Es parla de treure els filials i crear una lliga pròpia però es crearien convenis entre equips professionals i no professionals. El model actual és positiu. Estem oberts a canvis, però amb consens. Ara el que ens preocupa és que els ingressos arribin també a les categories més modestes, però sobretot al futbol femení.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)