Desgast per a Umtiti i minuts testimonials per a Dembélé

Internacionals. La selecció francesa derrota Holanda (2-1) en la Nations League en un partit en què també va actuar el blaugrana Jasper Cillessen, que va evitar una desfeta més àmplia

Després del partit de dijous passat de la Nations League contra Alemanya, que va acabar amb empat sense gols, Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé van tornar a actuar ahir amb la selecció francesa, aquesta vegada amb victòria, contra l’Holanda de Jasper Cillessen (2-1) i davant del seu públic, a Saint Denis. Com fa quatre dies, el central blaugrana va ser titular i l’extrem va ser suplent, i va entrar al final.

En un partit força disputat, sobretot després del descans, ja que en la primera part els bleus van dominar clarament i van ser molt superiors, Mbappé, el més perillós dels de Deschamps, va obrir la llauna a porteria buida al cap de quinze minuts. Babel va empatar ja després de la represa i Giroud, amb una gran rematada, imparable per a Cillessen, que en el primer temps havia evitat un parell de gols, va fer el 2-1 definitiu a un quart d’hora del final.

Per a Umtiti, va ser un partit de força desgast, sobretot després que els de Koeman reaccionessin en la segona part, i suma 180 minuts en aquesta aturada de seleccions, ja que, com dijous, ahir va jugar els 90 minuts. Molt més fresc tornarà en canvi Dembélé a la disciplina blaugrana, ja que la seva actuació ahir va ser testimonial. Feia estona que s’escalfava a la banda, però amb el gol de Giroud, Deschamps va frenar el seu canvi fins a l’últim minut. Cap desgast, doncs, per a l’extrem del Barça, que dijous només va actuar 25 minuts. El d’ahir és l’últim partit tant de França com d’Holanda en aquesta aturada de seleccions, així que Umtiti, Dembélé i Cillessen tindran fins a cinc dies de descans abans del Real Sociedad-Barça de dissabte que ve.

UMTITI

El central blaugrana, com dijous contra Alemanya, va jugar tot el partit

DEMBÉLÉ

A Munic va jugar els últims 25 minuts i ahir només va entrar per perdre temps

Triomf per a l’Alemanya de Ter Stegen contra el Perú (2-1)

L'Esportiu

Ter Stegen, que no va jugar en el mundial perquè l’escollit per Joachim Löw va ser el porter del Bayern, Manuel Neuer, va reaparèixer ahir amb la ‘mannschaft’ en un amistós contra el Perú, disputat al Rhein-Neckar-Arena. El porter blaugrana va jugar els 90 minuts i va celebrar el triomf (2-1), tot i que no va poder mantenir la porteria a zero. Els peruans es van avançar passat el minut 20 amb un xut d’Advincula que va sorprendre Ter Stegen, però els de Löw van reaccionar amb gols de Brandt i de Schulz, a 5 minuts del final.