Barça

Molt presents en la Diada

Un clàssic. Una expedició encapçalada pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i per diversos esportistes de totes les seccions, no faltarà a la cita de l’ofrena a Rafael Casanova

Avui, 11 de setembre, és la diada oficial de Catalunya i a tot el territori s’organitzen multitud d’actes per commemorar aquest dia. Un d’aquests és l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, allà solen coincidir des de la majoria de partits polítics fins a múltiples institucions del país. I una que no falla mai és el FC Barcelona. Aquest any, tampoc. L’expedició del club blaugrana estarà encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i al seu costat hi haurà el vicepresident Jordi Cardoner i els directius Maria Teixidor, Josep Ramon Vidal-Abarca i Oriol Tomàs. Del primer equip de futbol hi seran Sergi Roberto i Carles Aleñá; del bàsquet, Nacho Rodríguez –el mànager esportiu–, Svetislav Pesic–l’entrenador– i Pau Ribas; de l’handbol, David Barrufet; del futbol sala, Txus Lahoz –mànager esportiu–, Andreu Plaza –entrenador– i Sergio Lozano –capità–, i del futbol formatiu, Jordi Roura –secretari tècnic– i els jugadors Albert Navarro, Javi Castellanos, Xavi Espart, Pol Caramés, Celia Segura, Gadea Blanco, Rocío Romano i Lorena Cubo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)