Barça

Deu blaugrana aspiren a ser en el millor equip de l’any

Equip ideal FIFPro. Ter Stegen, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Philippe Coutinho, Sergio Busquets, Luis Suárez i Leo Messi són els nominats d’enguany

Deu jugadors de l’actual plantilla del FC Barcelona aspiren a formar part de l’onze ideal de l’any segons FIFA-FIFPro, després que l’Associació Mundial de Futbolistes hagi fet pública la llista dels 55 nominats. Aquesta organització tria anualment un onze ideal de la temporada, basant-se en els vots de 25.000 futbolistes professionals de 65 països. L’alineació tindrà un porter, quatre defenses, tres migcampistes i tres davanters.

A la porteria, Ter Stegen està nominat per primera vegada i haurà de competir amb noms de nivell com Courtois, De Gea, Navas i el llegendari Buffon. Pel que fa a la defensa, hi ha tres integrants de l’equip de Valverde que aspiren a estar entre els escollits. Són Alba, Piqué i Umtiti. També hi apareix Yerry Mina, que aquest estiu ha fitxat per l’Everton i que està entre els nominats molt probablement pel bon mundial que va fer amb Colòmbia. Mascherano, que l’any passat estava en la llista, enguany ja no hi apareix. Pel que fa al mig del camp, hi ha quatre jugadors del Barça que aspiren a les tres places. Són Busquets, Coutinho (que va arribar en el mercat d’hivern), Rakitic (que torna a la llista després de no ser-hi l’any passat) i Arturo Vidal. Per dotzena vegada consecutiva, és present Andrés Iniesta, que ja no defensa els colors blaugrana, sinó els del Vissel Kobe japonès. A la davantera, el Barça només aconsegueix situar entre aquests 55 nominats Leo Messi, que no ha estat finalista ni en el The Best ni entre els tres millors d’Europa segons la UEFA, i Luis Suárez.

En la darrera edició, els escollits van ser: Buffon, Alves, Ramos, Bonucci, Marcelo, Kroos, Modric, Iniesta, Leo Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar.

PORTERS
Gianluigi Buffon
Thibaut Courtois
David de Gea
Keylor Navas
DEFENSES
Yerry Mina
Dani Alves
Daniel Carvajal
Giorgio Chiellini
Virgil van Dijk
Diego Godín
Mats Hummels
Joshua Kimmich
Dejan Lovren
Marcelo
Benjamin Pavard
Sergio Ramos
Thiago Silva
Kieran Trippier
Raphäel Varane
Sime Vrsaljko
Kyle Walker
MITJOS
Casemiro
Kevin de Bruyne
Eden Hazard
Isco
N’Golo Kante
Toni Kroos
Nemanja Matic
Luka Modric
Paul Pogba
David Silva
DAVANTERS
Karim Benzema
Edinson Cavani
Paulo Dybala
Antoine Griezmann
Harry Kane
Robert Lewandowski
Romelu Lukaku
Mario Mandzukic
Sadio Mane
Kylian Mbappé
Neymar
Cristiano Ronaldo
Mohammed Salah
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)