Barça

Amb la garantia de Suárez

Retorn a la lliga. El Barça va sumar dos triomfs i dos empats, al Wanda Metropolitano i al Pizjuán, en els quatre partits del curs passat posteriors a les aturades de seleccions. L’uruguaià va marcar en tots

L’última derrota postaturada en la lliga va ser contra l’Alavés (1-2) el 2016

Dues victòries i dos empats és el botí de la temporada passada, la primera d’Ernesto Valverde a la banqueta, en els quatre partits immediatament posteriors a les quatre aturades de seleccions. Un bon botí, ja que els dos punts aconseguits van ser en dos dels camps més difícils del campionat: el Wanda Metropolitano, on els blaugrana van jugar a l’octubre, després de la segona aturada, i el Sánchez Pizjuán, el 31 de març, en l’última de les aturades i just abans de rebre la Roma. Dos partits en què el Barça va haver de reaccionar. A Madrid, amb un gol de Luis Suárez quan faltaven menys de deu minuts per al final (1-1), i a Sevilla, amb gols de l’uruguaià i de Messi (2-2). Més còmodes van ser els altres compromisos amb què els de Valverde van reprendre la competició. En el derbi al Camp Nou, al setembre, el Barça va golejar (5-0), amb hat-trick de Messi, un gol de Piqué i un altre de Suárez, que de fet va marcar en tots aquests quatre partits després de les aturades, ja que a Leganés, al novembre, va fer dos gols. Paulinho va completar el 0-3.

Molt ha plogut, d’altra banda, des que el Barça va caure derrotat just després d’una aturada de seleccions. Va ser fa dos anys i un dia, quan els blaugrana van perdre al Camp Nou contra l’Alavés (1-2), en l’última desfeta, de fet, a casa en la lliga.

Barça-Espanyol 5-0
Messi (3), Piqué i Luis Suárez
Atlético-Barça 1-1
Saúl / Luis Suárez
Leganés-Barça 0-3
Luis Suárez (2) i Paulinho
Sevilla-Barça 2-2
Vázquez i Muriel / Luis Suárez i Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)