Barça

Petició oficial a la FEF per jugar a Miami

Futbol. Barça, Girona i LaLiga demanen autorització a Rubiales, que sempre s’ha mostrat contrari a disputar un partit als Estats Units

El Barça, el Girona i LaLiga han sol·licitat de manera oficial a la Federació Espanyola de Futbol l’autorització per poder disputar el Girona-Barça a Miami, que es disputaria el 26 de gener a les 20.45 hores (hora catalana) al Hard Rock Stadium. L’organisme que presideix Luis Rubiales ha de respondre en les properes setmanes, tot i que Rubiales sempre s’ha mostrat contrari a la proposta.

A la carta signada pels presidents de les tres entitats, Josep Maria Bartomeu, Delfí Geli i Javier Tebas, s’hi ha adjuntat un escrit detallant, per part de LaLiga, el sistema de compensació per a l’afició gironina, que tenien el Girona-Barça en l’abonament anual. Aficiones Unides, que aglutina diverses federacions de les penyes, ha donat el vist-i-plau a aquest sistema de compensació, tot i que els abonats a Montilivi prefereixen que el partit a l’estadi gironí, tal i com va quedar reflectit en l’enquesta que va realitzar L’Esportiu de Catalunya aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)