Barça

Vidal destaca amb Xile

Internacionals blaugrana. El migcampista referma que no té molèsties al genoll dret en disputar 74 minuts de l’amistós contra Corea del Sud. Busquets i Rakitic van participar en l’Espanya-Croàcia (6-0)

Arturo Vidal torna a Barcelona una vegada completada la gira asiàtica que ha fet la selecció xilena durant aquesta aturada de seleccions. Després de cancel·lar-se l’amistós contra el Japó a causa del terratrèmol que dijous va afectar el país asiàtic, el migcampista blaugrana sí que va poder participar ahir en l’amistós que el combinat sud-americà va disputar contra Corea del Sud a Suwon. En total va disputar 74 minuts, prou temps per reafirmar les declaracions en què negava que tingués molèsties al genoll dret, com s’havia especulat.

El duel va finalitzar sense gols, però Vidal va disposar de dues clares oportunitats per marcar. Va rematar a pocs metres de la porteria, però en tots dos casos va enviar la pilota per sobre del travesser.

A banda de Vidal, ahir al vespre, a l’estadi Martínez Valero d’Elx, també tenien compromís de seleccions tres futbolistes blaugrana, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Ivan Rakitic, coincidint amb l’Espanya-Croàcia de la UEFA Nations Cup. Un duel que es va resoldre per un contundent 6-0. Rakitic va completar els noranta minuts, mentre que Busquets en va jugar 59 i Sergi Roberto es va quedar a la banqueta. Pel que fa a Thomas Vermaelen, tampoc va participar en l’Islàndia-Bèlgica disputat a Reykjavík (0-3).

Els últims representants del Barça a entrar en acció ho feien de matinada. Philippe Coutinho i Arthur, convocats amb el Brasil, s’enfrontaven a El Salvador en un amistós disputat a Maryland (Estats Units).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)