Barça

El Barça presenta una atrevida tercera samarreta

Homenatge. El disseny de Nike per a aquest tercer equipament, com per al primer, pretén homenatjar la ciutat de Barcelona. De color rosa, s’hi distingeix el popular barri de l’Eixample

Tot i que, per una errada, el mateix club ja va filtrar a mitjanit com serà el tercer equipament del Barça per a aquesta temporada a través del seu compte de Twitter en català, va ser ahir al matí quan es va oficialitzar aquesta atrevida i trencadora samarreta, que és un homenatge a la ciutat de Barcelona. Destaca en aquesta indumentària la franja que travessa la samarreta des de l’espatlla esquerra fins a la part inferior dreta i que està inspirada en l’avinguda Diagonal de Barcelona. La tercera samarreta per a aquest curs té dos tons, el vermell més fosc de la franja i el gràfic que l’envolta, que deixa pas gradualment a un to rosa pàl·lid.

La samarreta completa el conjunt d’equipaments d’aquest exercici que han volgut retre un homenatge a la ciutat de Barcelona. Les deu ratlles verticals de la primera samarreta, que va ser presentada el mes de maig passat pel president, Josep Maria Bartomeu, i l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, reten homenatge als deu districtes principals de la ciutat (Ciutat Vella, Eixample, Sants/Montjuïc, les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí), mentre que el groc de la segona recorda la temporada 2005/06 i recalca l’esperit aventurer del club blaugrana, segons explica el club. Amb un disseny basat en una vista aèria del barri de l’Eixample i les seves famoses illes i blocs d’edificis, la tercera samarreta del Barça intenta crear un vincle més amb el paisatge urbà de la capital catalana.

“Aquest equipament encaixa perfectament amb l’equip. El club és part de la ciutat, la seva influència es pot veure en qualsevol avinguda o plaça, i aquesta passió és la que realment ha inspirat aquesta col·lecció per a la campanya 2018/19”, deia Pete Hoppins, responsable de Nike, la multinacional dels EUA que vesteix tots els equips del Barça.

Aquesta tercera samarreta es pot comprar ja des d’ahir en totes les botigues i distribuïdors oficials del club. També en la pàgina web del club i de Nike. Aquesta samarreta, com també la primera i la segona, tenen un cost de 85 euros. N’hi ha una d’especial, amb un teixit idèntic al que s’utilitza en les samarretes que fan servir els futbolistes als partits, que té un preu superior de 140 euros.

A LA VENDA

Es pot adquirir des d’ahir a les botigues del club per un preu de 85 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)