Barça

Guardiola: “Acabaré on vaig començar, tant de bo al Barça”

Comparativa. L’entrenador català afirma sentir-se molt més còmode a Manchester i elogia la figura de Cruyff

L’edició d’avui de Universo Valdano ha tingut Pep Guardiola de protagonista. Ha deixat diverses frases destacades:

“Volia començar amb equips de base del Barça. Jo acabaré on vaig començar. Tant de bo al Barça. És el millor, no hi ha televisions i al final és el mateix amb nens.”

“No s’entén la meva vida professional sense Cruyff. A la Masia hi ha dos personatges com Jaume OLiver i Oriol Tort que van ser vitals en la formació i l’educació i després va arribar en Johan i va ser clau al futbol base. Quan li deies que havies jugat bé et deia: has jugat de puta pena. Anàvem al seu despatx i vèiem el partit. No em va convèncer, em va portar i em va enamorar la seva forma de jugar. El primer cop que va contactar amb mi va ser a Banyoles i em va dir que havia jugat més lent que la seva àvia. Si jugues a dos tocs ets lent, si jugues a tres, un mal jugador i si jugues a un pots arribar a ser bo. Veníem de La quinta del buitre, el millor Madrid que he vist i ens va fer creure que els podíem superar.”

“Hi ha una perversió en l’estil Barça. No crec que hi hagi jugadors que no poden jugar al Barça. Hi ha jugadors que es poden moure en espais petits i jugadors, en grans.”

“Busquets? Segurament s jo no hagués passat per tercera no hauria arribat. Messi em va dir: aquest m’agrada. Com son pare, té aquell punt barriobajero, treballa per als deu seu voltant.”

“L’energia me la dóna perdre, no l’estil. A l’arribar als partits, la competició, la por a perdre, a fer el ridícul, que no surtin les coses... et posa alguna cosa a la sang de les venes que fa que tinguis energia.”

“He renovat i em sento molt bé al City. No em sento jutjat per una victòria o una derrota. Després d’haver estat al Barça la resta és més fàcil. La maldat i la crueltat de la premsa d’aquí no existeix a fora. A Alemanya o a Anglaterra són molt crítics, però a Espanya van a fer mal i saben com fer-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)