Barça

Valverde: “Necessitarem tenir un bon inici de partit a Anoeta”

Barça. L’entrenador adverteix de la importància que demà els seus jugadors siguin capaços de superar la pressió de l’estadi de la Real Sociedad

Ernesto Valverde ha comparegut aquest migdia davant la premsa i ha valorat el moment del seu equip, un dia abans d’enfrontar-se a la Real Sociedad, a Anoeta. Aquestes són algunes de les seves respostes:

La Real: “És aviat per fer valoracions, sobre tot perquè han jugat els tres primers partits de lliga fora de casa. Però han aconseguit bons resultats. Fins i tot contra l’Eibar, contra qui van perdre a l’últim minut, van jugar bé. Garitano te un gran repte, perquè la Real és un gran equip. Per a nosaltres és un partit històricament difícil. L’any passat vam trencar un malefici de molts anys sense guanyar, però ens va costar molt. Ells han canviat bastants jugadors, però sempre són perillosos”.

L’entrada en el partit: “Sabem que en la lliga els rivals ens pressionen molt, sobre tot fora de casa. Nosaltres necessitarem tenir un bon inici de partit a Anoeta. No com el que vam tenir contra el Huesca, per exemple. Per altra banda, l’escenari ha canviat: ara a Anoeta el publica està més a prop de la gespa”.

Rotacions: “Tinc en compte el cansament dels jugadors i que tindrem un partit en tres dies. És possible que hi hagi canvis en l’onze, si”.

Girona-Barça: “S’ha de jugar al mes de gener i, si seguim aquest ritme, serà increïble. Quan s’apropi la data del partit, ja veurem. Queda molt lluny encara. Tinc la sensació que ningú sap encara si es jugarà a Miami o no”.

Pocs jugadors del Barça a la selecció estatal: “No crec que sigui preocupant. Fa poc n’hi havia més del Barça que del Madrid i ara és al revés. Ells han fitxat jugadors seleccionables per Espanya. Però en la cantera del Madrid i del Barça els jugadors són semblants”.

Piqué, Alba i Messi: “Que hagin descansat ho tindré en compte, clar. En aquest sentit, no negaré que estem millor”.

7 partits en 23 dies: “Hem de disposar de molts futbolistes, no només d’onze. Haurem de rotar jugadors, per evitar lesions i estar frescos”.

Sergio Busquets: “És fonamental per a l’equip i per al club, és dels que marca l’estil del Barça. No només ara, durant molts anys. Els jugadors que arriben, s’acoblen a l’equip fixant-se en com juga Busquets”.

Arturo Vidal i Arthur: “Per a ells tinc el mateix pla que per a la resta. Han arribat a una plantilla molt competitiva i s’han hagut d’acoblar a un equip nou. Segur que jugaran. Veurem quin rendiment donen, però esperem el millor d’ells. Potser aquesta setmana no és la millor per a ells, ja que venen de jugar amb les seves seleccions”.

Aleñà: “Potser diumenge tornarà a jugar amb el B, però la idea és que només ho faci en els partits que necessita per tornar a agafar ritme. És del primer equip a tots els efectes”.

Lateral esquerre: “Ja veurem qui substituiria a Jordi Alba. Miranda, Vermaelen, Sergi Roberto, tres centrals... Posarem algú, segur”.

Dembelé: “És el mateix jugador que vam fitxar. Volem que tingui una mentalitat ofensiva i que sigui consistent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)