Barça

Desmentiment del club sobre Cury

Comunicat. El FC Barcelona nega que hagi pagat cap comissió a l’agent brasiler després de la marxa de Neymar al París Saint-Germain i explica que es reserva el dret d’emprendre accions legals contra els que difonguin notícies falses

El FC Barcelona va fer públic ahir un comunicat en què desmentia que hagués pagat una comissió de 6,6 milions d’euros a André Cury pel traspàs de Neymar al París Saint-Germain. El Barça sortia així al pas d’una informació de la Cadena Ser que assegurava que Cury, que cobra del club i persona clau en l’arribada de Neymar al Barça, tenia signada per l’antic president, Sandro Rosell, una comissió d’un 3% d’un futur traspàs del brasiler, i que el club blaugrana li havia pagat, després de la marxa del davanter al PSG per 222 milions d’euros, els diners de la seva clàusula de rescissió.

En el comunicat, el Barça nega qualsevol pagament a André Cury; recorda que no va ser una operació de traspàs i explica que l’agent brasiler té una relació contractual amb el club a través de la seva empresa, però que aquesta no és d’exclusivitat. També recorda que Cury, que fa tasques d’observador del club a Sud-amèrica, ha col·laborat en les arribades al Camp Nou en els últims anys de jugadors com Paulinho, Yerry Mina, Coutinho i Arthur, aquest últim aquest mateix estiu.

El club blaugrana explica que es reserva el dret d’emprendre accions legals contra tots aquells que difonguin notícies falses sobre l’entitat en defensa de la seva imatge i dels seus interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)