Barça

No volen que s’allunyi el tren tot just començar

Champions. L’Inter i el Tottenham, els dos principals rivals del Barça per passar a vuitens, s’enfronten a la recerca d’un lloc de privilegi en el grup

inter de milà tottenham

INTER DE MILÀ:Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah; Vecino, Brozovic, Nainngolan, Politano; Perisic i Icardi. Baixes: Lautaro Martínez.TOTTENHAM:Vorm; Aurier, Davinson Sánchez, Vertonghen, Davies; Eriksen, Dier, Dembélé, Son; Lucas Moura i Harry Kane. Baixes: Lloris, Dele Alli i Sissoko.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès).ESTADI:Giuseppe Meazza, Milà (80.000 espectadors).HORA:18.55 h (Movistar Liga de Campeones).

Després de sis anys d’absència, l’Inter es retroba aquesta tarda amb la Champions (18.55 h) en un duel d’altíssima volada, contra el Tottenham de Pochettino, ja que malgrat que és la primera jornada, tot indica que dels italians i els anglesos n’ha de sortir l’acompanyant del Barça per passar l’eliminatòria. El duel, a més, arriba amb tots dos equips en hores baixes, després de la derrota de l’Inter contra el Parma (0-1) i de la del Tottenham contra el Liverpool (1-2), cosa que ha provocat que els dos conjunts hagin fixat el punt de mira en la lliga de campions per tornar a recuperar sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)