L’Inter capgira el marcador en els últims deu minuts

Els rivals. Vecino, amb un gol en el temps afegit (92’), completa la rauxa final de l’equip italià

Inter 2 tottenham 1

INTER DE MILÀ:Handanovic, Skriniar, Joao Miranda, De vrij, Asamoah, Vecino, Brozovic, Nainggolan (Valero, 89’), Politano (Baldé, 72’), Perisic (Candreva, 64’) i Icardi.TOTTENHAM:Vorm, Vertonghen, Aurier, Davies, Sánchez, Eriksen, Dembélé, Lamela (Winks, 72’), Dier, Son (Moura, 64’) i Kane (Rose, 90’).GOLS:0-1 (53’) Eriksen; 1-1 (85’) Icardi i 2-1 (92’) Vecino.ÀRBITRE:Clément Turpin (França). Grogues per a Scrinic, Perisic (Inter), Vorm, Vertonghen i Sanchez (Tottenham).L’Inter de Milà també va encetar el grup B de la Champions amb un sofert triomf gestat en els últims deu minuts. De fet, el 2-1 de l’uruguaià Matías Vecino va arribar en el temps afegit (92’), després de rematar amb el cap un servei de córner. Set minuts abans (85’), era el seu company Mauro Icardi qui iniciava la remuntada fent l’1-1 mitjançant una espectacular rematada de volea des de fora de l’àrea. La reacció de l’Inter va frustrar la feina del Tottenham, que havia portat la iniciativa al llarg del partit. Fruit d’aquest major domini va arribar l’1-0 d’Eriksen, poc després de començar la segona part (53’). El migcampista danès va estar atent per aprofitar un mal refús del porter Handanovic després d’un primer xut. Poc després el seu company Lamela va estar a punt de sentenciar fent el segon de l’equip anglès, pròxim rival del Barça a la Champions (3 d’octubre).