Barça

“No vull demanar res”

Rakitic. Després que Bartomeu assegurés que aquesta temporada no podien tenir el gest que havia reclamat, el migcampista croat afirma que no té cap petició i que es conforma amb el que sigui

Ivan Rakitic va tenir una oferta molt important del PSG quan faltaven pocs dies perquè es tanqués el mercat d’estiu, però finalment va decidir quedar-se al Barça. En dies posteriors va declarar que esperava que el club tingués un gest amb ell per no haver forçat un adeu i que esperava una trucada del president. Doncs bé, Josep Maria Bartomeu, en l’entrevista que va concedir a Onda Cero, va afirmar que aquesta temporada no podrien satisfer-lo amb cap gest i que en la pròxima “ja en parlarem”. Després de l’estrena en la Champions contra el PSV, Rakitic va matisar la petició feta dies enrere assegurant que es conforma amb el que li pugui oferir el Barça. “Vull que la gent estigui contenta amb mi. Ha estat una decisió meva la de quedar-me aquí perquè soc feliç. A partir d’aquí, el que hagi de venir, ja vindrà. No vull demanar res”, va assenyalar a beIN Sports. El croat va recordar que “les paraules en general no signifiquen gaire en el futbol”, i va insistir que per a ell el més important és que la seva família estigui contenta i a Barcelona ho està.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)