Barça

Busquen l’agredit però no saben si ja es fora del país

Un detingut. Abans del partit contra el PSV es va produir una baralla entre aficionats del PSV i el Barça, i els Mossos d’esquadra busquen la víctima, holandesa, per saber si vol denunciar-ho

L’estrena del Barça en la Champions no va ser del tot perfecta, per motius extraesportius i que res tenen a veure amb el que va passar a dins l’estadi blaugrana. A quarts de set de la tarda, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís que s’estava produint una baralla entre seguidors radicals del FC Barcelona i del PSV pels voltants del Camp Nou, al carrer Felipe de Paz. Diverses dotacions dels Mossos es van desplaçar fins al lloc, i es van trobar amb un enfrontament multitudinari i que va sembrar el pànic entre la gent que hi havia pels voltants perquè van volar pels aires algunes cadires de les terrasses de la zona. L’esbatussada va acabar amb un detingut per haver agredit un altre seguidor amb una porra extensible, i no se’n descarten més en espera que els Mossos d’Esquadra puguin aclarir tots els fets.

L’objectiu ara és localitzar la víctima, de nacionalitat holandesa, perquè els Mossos d’Esquadra volen preguntar-li si vol posar alguna denúncia. Ara bé, tampoc confien trobar-la perquè també sospiten que potser ja ha tornar al seu país. Pel que fa al detingut, la policia catalana va atribuir-li un delicte de lesions i d’acció tumultuària. Per la seva banda, el FC Barcelona no va fer cap valoració pública sobre aquests actes perquè recorda que van passar fora del Camp Nou i que no té constància que ni el detingut ni altres persones que van participar en la baralla siguin socis de l’entitat.

Incidents el dia del PSG

El carrer Felipe de Paz no és el primer cop que és l’escenari d’incidents entre aficions en un partit de la Champions. L’11 de desembre del 2014 s’hi van produir dues agressions amb arma blanca a aficionats del PSG a la sortida del partit que l’equip francès i el Barça van disputar al Camp Nou. Un grup reduït d’individus vestits de negre i amb la cara tapada van agredir un parell d’aficionats francesos residents a Barcelona. Un d’ells va rebre una ganivetada que li va provocar lesions greus a la pleura.

MOSSOS

Busquen la víctima per si vol posar una denúncia per l’agressió rebuda

EL BARÇA

No va fer cap valoració perquè els fets van passar fora del Camp Nou

Detinguts els lladres que van robar a casa de Gerard Piqué

La policia va anunciar la detenció de quinze persones acusades de 22 robatoris, entre els quals, el mes de juny passat, a la casa de Gerard Piqué i Shakira a Esplugues. Els detinguts formen part de dues bandes organitzades d’origen georgià, dirigides pel mafiós conegut com a Gogita, que no ha escapat tampoc de l’operació policial. Són tots en presó provisional, i els Mossos, que entre altres coses els han trobat 13.000 euros en efectiu i més de dos quilos en joies d’or, busquen encara nou sospitosos més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)