Barça

Una revolució que ja porta cua

Desacord massiu. El nou disseny de la samarreta del Barça per a la temporada que ve, de quadres, no convenç l’afició blaugrana. En una enquesta de L’Esportiu, gairebé un 60% dels votants asseguren que no els agrada “gens”

El revolucionari disseny de la samarreta del Barça per a la temporada que ve, de quadres, sense línies, i que ja ha rebut el vistiplau del club perquè Nike comenci a fabricar-les, segons va avançar el diari Sport, ha generat, com d’altra banda s’esperava, molta polèmica entre l’afició blaugrana. El disseny, que recorda la tradicional samarreta de la selecció croata, però amb els colors blaugrana, està generant força rebuig, sobretot a les xarxes socials.

En una enquesta feta per L’Esportiu a Twitter, gairebé un 60% dels més de tres-cents usuaris que havien votat ahir havien escollit l’opció “no m’agrada gens”. La segona opció més votada era la que apostava per “un disseny més clàssic”, i eren menys d’un 20% els que afirmaven que el disseny els agradava “molt” o que estava “prou bé”.

Més enllà de les reaccions de l’afició a les xarxes socials, un futur precandidat a les eleccions a la presidència, Víctor Font, creu que els socis haurien de poder escollir entre diferents propostes a través del vot electrònic, una opció que Jordi Farré, precandidat a les últimes eleccions, va recordar que incloïa el seu programa.

La samarreta de la temporada 2015/16 ja va ser molt polèmica, ja que es va apostar per primer cop per les ratlles horitzontals i no verticals. Ara, Nike va un pas més enllà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)