Barça

L’AFE i LaLiga continuen sense posar-se d’acord

Barça. David Aganzo veu molt complicat que els jugadors acceptin disputar un partit als Estats Units mentre que Javier Tebas afirma que continuen treballant per aconseguir-ho

Les reunions entre l’AFE i LaLiga continuen sense donar fruits respecte la disputa del partit Girona-Barça a Miami el proper 26 de gener. Representants d’un organisme i altra s’han reunit avui a Madrid per intentar acostar posicions, però de moment continuen ben allunyades. David Aganzo, president de l’AFE, ha assegurat que hi ha un 20% de possibilitats que aquest partit es disputi a Miami, un percentatge molt allunyat del 90% que assegura Javier Tebas, president de LaLiga. “Amb la informació que tenim ara, els futbolistes no poden anar als Estats Units”, ha dit Aganzo, que ha explicat que LaLiga “s’ha compromès que en 12 hores” ens aportaran la informació que, diu, els falta. L’exfutbolista ha reiterat les seves crítiques als responsables de LaLiga per prendre decisions com aquesta sense consultar als futbolistes: “Els jugadors estem convençuts que aquestes no són les formes, es poden fer les coses molt millor, i com a esportistes estem encantats de millorar aquest esport”. En un comunicat, l’AFE ha afegit que l’acord signat per LaLiga i la multinacional Relevant va en contra de l’establert als articles 8 (horari), 9 (descans setmanal) i 37 (actuacions conjuntes AFE-Lliga) del conveni col·lectiu vigent entre ambdues institucions.

Javier Tebas, en canvi, és optimista sobre la possibilitat de jugar als Estats Units i assegura que LaLiga està treballant per aconseguir-ho. “No hi ha cap causa perquè es denegui la disputa del partit, ni per part de la Federació Espanyola, la UEFA i la Concacaf. La FIFA no té res a dir.” Tebas, ha més, ha criticat Luis Rubiales, president de la FEF. “Hem demanat una reunió que no ens han contestat. Esperem que ens enviïn una resposta per estudiar-la. Les coses no es poden negar així perquè així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)