Barça

Samper ja té l’alta; Arthur, dubte per demà

Plantilla. El migcampista barceloní ja està a disposició de Valverde després d’un inici de curs marcat per les lesions

Sergi Samper ja està a disposició d’Ernesto Valverde després que ahir rebés l’alta mèdica de l’esquinç al lligament lateral intern del turmell esquerre que es va fer quatre setmanes enrere (22 d’agost). El club va difondre el comunicat després de l’entrenament matinal a la ciutat esportiva, que Samper ja va desenvolupar al mateix ritme que la resta del grup. Sens dubte, una bona notícia per al jove migcampista de 23 anys, que durant els últims mesos no ha tingut gens de sort pel que fa a les lesions. De fet, ja va perdre’s la gira pels Estat Units de la pretemporada blaugrana a causa d’unes molèsties al genoll esquerre, que van fer que es quedés a Barcelona fent tractament i entrenaments específics. Llavors no feia gaire que havia rebut l’alta després d’estar sis mesos aturat a causa d’una fractura al mal·lèol peroneal i una ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre –va haver de passar per la sala d’operacions–, que es va fer durant la cessió a Las Palmas de la passada temporada.

Aquesta successió de contratemps físics han frustrat les expectatives de Samper durant aquest inici de temporada. Ja amb l’alta mèdica, podria tenir els primers minuts oficials de la campanya, tot i que l’elevada competència existent a la zona ampla blaugrana no li ho posarà fàcil.

Precisament Arthur Melo és un altre dels migcampistes que volen tenir més presència sobre la gespa en els pròxims partits. De fet, apareixia en moltes travesses per tenir un paper destacat demà al Camp Nou coincidint amb la visita del Girona. Per contra, el brasiler és dubte, ja que ahir va fer “treball específic”, segons va informar el Barça, però sense especificar quina era la molèstia. D’aquesta manera, caldrà esperar a l’entrenament d’aquesta tarda –l’últim abans de rebre el Girona– per determinar la disponibilitat d’Arthur.

En la llista que doni avui Valverde després de l’entrenament també hi podria ser Carles Aleñá una vegada s’ha reintegrat a la dinàmica del primer equip blaugrana. De fet, el jugador de Mataró, que ha participat en els dos últims partits del filial per agafar ritme competitiu després de la lesió, ja no va entrar en la convocatòria de Garcia Pimienta per al Conquense-Barça B que es disputa aquesta tarda.

EXPECTATIVES

Samper podria tenir els primers minuts del curs tot i la gran competència

ARTHUR MELO

Ahir va fer “treball específic”, sense que el club n’especifiques la causa

CARLES ALEÑÁ

Torna a la dinàmica del primer equip i ja no va entrar en la convocatòria del B

Malcom podria rebre l’alta avui

Amb l’alta de Sergi Samper, la llista de lesionats de la primera plantilla blaugrana es limita a Malcom. L’extrem brasiler, però, ja s’ha entrenat amb normalitat al llarg de la setmana i les possibilitats que avui rebi l’alta mèdica i pugui entrar en la convocatòria de Valverde són elevades. Malcom es va fer un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret fa 17 dies en un entrenament. Llavors, el comunicat difós pel Barça no va especificar el temps de baixa. El contratemps li ha impedit participar en els últims dos partits del Barça contra la Real Sociedad i el PSV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)