Barça

Messi va votar Valverde i Guardiola a The Best

La FIFA ha fet públic els vots de jugadors, entrenadors i periodistes en els premis The Best 2018. Hi ha punts destacats. Leo Messi a l’hora d’apostar pel millor entrenador va optar per donar-li 5 punts a Ernesto Valverde, 3 a Pep Guardiola i 1 a Massimiliano Allegri (Juventus). Molt similar a l’elecció del seleccionador estatal Luis Enrique, que va invertir els vots de Guardiola i Valverde, si bé en tercer lloc va situar el nom de Gareth Southgate.

Per triar els millors jugadors Leo Messi va repartir els vots entre Modric, Mbappé i Cristiano Ronaldo, però el portuguès no va situar l’argentí entre els millors: Varane, Modric i Griezmann. La majoria de capitans de les grans seleccions van prescindir de Messi, que va acabar en cinquena posició, superat també per Salah, Mbappé i Griezmann. Fins i tot el periodista representant d’Argentina va optar per Modric, Griezmann i Cristiano Ronaldo, tot i que com a entrenador va escollir Simeone. El vot de la premsa espanyola (Francesc Aguilar, MD) va ser per Cristiano, Modric i Messi, mentre que a la banqueta va optar per Deschamps, Dalic (Croàcia) i el català Robert Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)