Barça

Enfrontaments atractius en l’aturada per les seleccions

Agenda internacional. Als blaugrana els esperen grans partits, com ara el Brasil-Argentina o el França-Alemanya, i compromisos amb diversos duels entre futbolistes que juguen en el Barça

Una altra aturada de seleccions, però en aquesta ocasió la desbandada en el vestidor del Barça ha estat menor que en anteriors ocasions. La lesió de Sergi Roberto ha deixat sol Busquets en la concentració de la selecció espanyola i la decisió de Luis Suárez de quedar-se a Barcelona per iniciar un pla de treball específic per recuperar-se del tot de les molèsties al genoll han restat efectius desplaçats pel món. S’afegeixen a Piqué, que va renunciar a la selecció espanyola definitivament, i a Messi, que encara no vol tornar a una convocatòria amb l’Argentina.

El 10 del Barça, precisament, es perdrà un dels partits més atractius d’aquesta aturada, que és el Brasil-Argentina de dimarts que ve i que es jugarà a l’Estadi de la Ciutat Esportiva Rei Abdullah (Jiddah, Aràbia). Convocats per aquesta cita hi ha Coutinho, Arthur i Malcom, al qual li podria servir per tenir els minuts que no té en el Barça. La canarinha té un altre amistós, aquest divendres contra l’Aràbia Saudita a l’Estadi de la Universitat Rei Saud (Al-Riyad). L’altre sud-americà, Arturo Vidal, disputarà dos partits amistosos. El primer al Hard Rock Stadium de Miami contra el Perú i, el segon, contra Mèxic a l’estadi La Corregidora, a Santiago de Querétaro. El migcampista xilè, quan va arribar a la concentració amb la seva selecció, va admetre que estava “molest” per la falta d’oportunitats que estava tenint en el Barça però que esperava acabar jugant com a titular. Amb Xile segur que forma part de l’onze i podrà continuar agafant més ritme de cara a la seva tornada.

Pel que fa als jugadors europeus, aquests alternaran alguns enfrontaments amistosos amb d’altres de la Nations League. També hi haurà diversos duels entre futbolistes que juguen en el Barça. El dissabte els dos porters de l’equip blaugrana, Ter Stegen i Cillessen, es podrien veure les cares en l’Holanda-Alemanya de la Nations League que es disputarà al Johan Cruyff Arena d’Amsterdam. Ter Stegen també coincidirà amb Dembélé en el França-Alemanya de dimarts a l’Stade France, també de la Nations League. L’altre duel de la campiona del món és un amistós contra Islàndia aquest dijous. Caldrà veure si Dembélé disposa de minuts ara que té menys participació en l’equip de Valverde.

La Bèlgica del català Robert Martínez, amb Vermaelen, disputarà dos partits a Brussel·les, el primer de la Nations League contra Suïssa, divendres, i el següent, dimarts, contra l’Holanda de Cillessen. La subcampiona del món, la Croàcia de Rakitic, s’enfrontarà a Anglaterra en la Nations League, divendres, a l’Estadi HNK de Rijeka i en el mateix escenari disputarà un amistós, dilluns, contra Jordània. L’únic internacional espanyol en aquesta aturada, Sergio Busquets, demà s’enfrontarà contra la Gal·les del madridista Gareth Bale a Cardiff en un amistós i, dilluns, a Sevilla i a l’estadi Benito Villamarín, disputarà un duel molt atractiu de la Nations League contra la selecció d’Anglaterra.

L’ABSÈNCIA

Messi no jugarà el duel entre el Brasil i l’Argentina, on seran Coutinho, Arthur i Malcom
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)