Barça

“Arthur ho farà bé, per qualitat i filosofia de joc”

Paulinho. El brasiler, de visita ahir a la ciutat esportiva, avala el fitxatge d’Arthur i diu que triomfarà en el Barça per una qüestió de talent i estil

El Barça de Valverde tornarà a entrenar-se avui a partir de les onze del matí a porta tancada. En la sessió d’ahir, el grup va tenir la visita especial de Paulinho. El brasiler, que està en un moment molt dolç com a golejador d’ençà que va tornar a la lliga xinesa –ha fet ja 10 gols en 14 partits amb el Guangzhou–, va presentar-se ahir per sorpresa a la ciutat esportiva Joan Gamper per saludar els antics companys de vestidor i el cos tècnic. Especialment efusiu va ser el seu retrobament amb Ernesto Valverde, un Valverde que encara avui dia lamenta la marxa del migcampista brasiler.

Paulinho va saludar Valverde, Messi i molts dels joves del filial que aquests dies s’entrenen amb el primer equip, i va parlar també d’alguns dels nous fitxatges, com Arthur i Malcom: “Arthur segur que ho acabarà fent bé en el Barça perquè té qualitat i encaixa per filosofia de joc. Malcom també és molt jove, i també crec que té un futur brillant davant seu.”

El brasiler admet que segueix de prop l’actualitat blaugrana i ha vist alguns partits, i diu que tot i haver estat només un any a Barcelona guarda molt bon record del club: “He estat content de tornar a veure els companys. En el temps que vaig estar aquí, vam guanyar la lliga i la copa, però abans que els títols, em quedo amb l’estima que tinc al club. Ens apreciem molt mútuament, amb la gent d’aquest club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)