Barça

“Recordo amb nostàlgia l’etapa en el Barça”

Enyorança. Pep Guardiola considera que els seus anys a la banqueta blaugrana van ser una experiència irrepetible, amb un munt de jugadors del planter d’altíssim nivell, i lloa la figura de Leo Messi, que qualifica “d’animal competitiu”

Pep Guardiola, un dels assistents de luxe en el Festival dello Sport de Trento (Itàlia), va recordar el seu pas per la banqueta del Barça, un moment històric que va considerar únic. “Són coses que només passen una vegada a la vida. Un club va apostar pel planter i van sortir jugadors com ara Puyol, Xavi, Iniesta, Víctor Valdés... A més, hi havia diners per fitxar els millors estrangers i tenia el millor jugador del món. El que volíem plasmar al camp, la majoria d’ells feia anys que ho feien. Recordo amb certa nostàlgia aquella etapa”, va afirmar Guardiola, que també va tenir paraules de lloança per a Leo Messi. “És ferotge, un animal competitiu, i ajuda els qui l’envolten a ser millors. Odia perdre, juga com quan era petit i en els grans moments, si l’equip l’acompanya, marca les diferències.”

Participació blaugrana

El Barça també va tenir una presència directa en aquestes jornades dedicades al món del futbol, ja que ahir Carles Folguera, el director de la Masia, i Guillermo Amor, el responsable de les relacions institucionals i esportives del primer equip, van explicar els trets diferencials més importants del futbol formatiu blaugrana, en una conferència titulada El planter del Barça, una joia en el món del futbol. “El que ens fa singulars és que atenem els nostres esportistes les 24 hores, fent compatible, entre altres coses, la formació esportiva amb l’acadèmica”, va explicar Folguera. “L’estil que ens creiem és el de les tres P –pressió, possessió i posició–. Si hi ha un club que creu en el planter, aquest és el Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)