Barça

Rabiot, cada vegada més a prop de renovar amb el PSG

Efecte dominó. El migcampista pretès pel Barça, que acaba contracte al juny, sospesa la possibilitat de seguir a París, una opció que provocaria que els blaugrana intensifiquessin els contactes per De Jong

El somni de la direcció esportiva del FC Barcelona d’aconseguir els serveis d’Adrien Rabiot a cost zero està a punt d’anar-se’n en orris. El migcampista francès, que fins ara s’havia negat a renovar el seu contracte amb el PSG, que finalitza el proper 30 de juny, està a punt de canviar d’opinió, una vegada ha comprovat que les lloances públiques de Tuchel, el tècnic dels parisencs, anaven de debò, ja que malgrat el cúmul d’estrelles que aglutina el PSG, en aquest inici de temporada s’ha convertit en un fix en les alineacions del tècnic alemany. Tot i la pressió que fa mesos que el club francès ha exercit sobre el jugador per mirar de tancar la seva renovació, Rabiot s’havia mostrat fins ara inflexible, en entendre que havia arribat l’hora de canviar d’aires, unes sensacions que es van maximitzar després de veure’s fora de la llista de convocats de Deschamps per al mundial de Rússia. En vista d’aquesta situació, el Barça va intentar fitxar-lo durant l’estiu, en entendre que el PSG l’hauria de traspassar si no es volia arriscar a perdre’l a cost zero un any després. El club francès, però, es va tancar en banda, convençut que tard o d’hora el jugador acabaria renovant, mentre que el Barça va mirar de tancar el cercle a l’entorn de Rabiot. Ara, i malgrat que segons L’Équipe el futbolista encara no ha descartat del tot l’opció de marxar al Camp Nou, sembla que el més probable és que acabi renovant, i més després que el PSG, conscient que a partir de l’1 de gener Rabiot ja podria negociar amb qualsevol club, li hagi posat damunt la taula una oferta molt suculenta.

De Jong puja

La possible renovació de Rabiot amb el PSG repercutiria directament en el grau d’interès del Barça per fitxar una de les grans perles del futbol europeu, l’holandès Frankie de Jong, pel qual el club blaugrana ja va demanar amb insistència l’estiu passat. L’Ajax, però, es va negar a traspassar-lo per una quantitat que no fos una bogeria, un punt al qual el Barça no va voler arribar. El club ajacied, però, va insinuar que la situació canviaria l’estiu del 2019, quan molt probablement facilitaran la sortida d’un De Jong que mai ha amagat que el seu somni és jugar amb Leo Messi. El problema, però, és que el gran rendiment del migcampista holandès ha fet obrir els ulls als observadors de tot Europa, cosa que fa preveure una subhasta a l’alça.

Si Rabiot tanca finalment la seva renovació amb el PSG, doncs, al Barça no li quedarà cap més remei que mirar d’aprofitar els gustos de De Jong i accelerar els contactes, abans que l’Ajax aprofiti el gran cartell de la seva estrella per augmentar el preu del seu traspàs a un nivell inassumible.

CANVI DE SITUACIÓ

Després d’un any decebedor, Rabiot torna a sentir-se important a les ordres de Tuchel

VALOR EN ALÇA

El gran rendiment de Frankie de Jong fa que el seu caixet no pari d’augmentar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)