Barça

Digne: “No lamento haver triat el Barça en el seu moment”

Barça. El francès, ara a l’Everton, se sent orgullós del seu pas pel club blaugrana, “el més gran del món”

Lucas Digne està orgullós del seu pas pel Barça, tot i haver hagut d’abandonat l’entitat blaugrana l’estiu passat per falta d’oportunitats. El lateral francès, actual jugador de l’Everton, ha assegurat al diari francès Le Parisien que no creu que el seu problema a can Barça fos “falta de minuts” i que no es penedeix de la seva tria. ““No lamento haver triat el Barça en el seu moment. Vaig passar dos anys en el club més gran del món”, ha assegurat Digne, que està feliç d’haver escollit l’Everton com a destí: “M’estic divertint molt.”

L’exblaugrana també confessa que li va fer mal no disputar el mundial de Rússia, i més veient que els bleu es van proclamar campions del món. “Va ser una decepció. Quan vaig veure no era a la llista va ser un moment difícil. No ho esperava perquè havia jugat tots els partits de classificació. Em va decebre la decisió de l’entrenador i el disgust sempre estarà dins meu, però és l’entrenador qui pren les decisions i les he de respectar”, ha dit Dgine, que afirma estar “molt orgullós” del paper del seus “amics”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)