Barça

Demanen dotze anys i mig de presó a Turan

Problemes. La fiscalia li imputa càrrecs d’assetjament sexual, possessió d’armes sense llicència, vulneració de la seguretat i lesions

Arda Turan cada cop es més noticia pels seus problemes extraesportius que no pas pel seu bon rendiment sobre el terreny de joc. El seu descens als inferns sembla que no té aturador i l’últim episodi ja és d’una gravetat extrema. la fiscalia de Turquia ha demanat 12,5 anys de presó pels càrrecs d’assetjament sexual, possessió d’armes sense llicència, vulneració de la seguretat general i lesions intencionades per la baralla amb el cantant Berkay Sahin en un local nocturn el passat dimecres.

La situació del jugador cedit pel Barça ha empitjorat quan ha sortit el vídeo, en què se’l veu amb una pistola, que va disparar, sense provocar ferits. Segona la versió policial, després d’intentar lligar amb la dona del cantant, el motiu pel quan es va iniciar l’enfrontament, va seguir la parella a l’hospital, amenaçant de matar-los. Arda Turan, però, manté que si els va seguir va ser per anar a disculpar-se i que l’arma es va disparar de forma accidental. La fiscalia també demana dos anys de presó per a Berkay Sahin.

El jugador turc està complint una sanció de 16 partits després d’empentar, insultar i amenaçar un àrbitre assistent en un partit de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)