Barça

Kempes surt en defensa de Leo Messi però Cappa el veu un jugador “terrenal”

El debat argentí. Mentre els seus companys el voldrien tenir a la selecció sense cap mena de dubte, el seu pes en l’equip continua generant discussió

La selecció de l’Argentina s’enfronta a la del Brasil en el gran clàssic del futbol sud-americà. No hi ha amistós quan s’enfronten aquests dos equips, i segur que tots els futbolistes participants s’hi deixaran la pell. En el combinat brasiler hi haurà tres jugadors del Barça: Arthur, Coutinho i Malcom, però cap en l’argentí, perquè Leo Messi va decidir no participar en cap dels amistosos que la selecció que dirigeix de forma interina Scaloni disputarà fins a final d’any. Els seus companys respecten la decisió del geni blaugrana però no amaguen que el voldrien liderant la renovació que necessita i que està fent l’albiceleste. També Scaloni ha reconegut que no tenir-lo és un contratemps.

Però al mateix temps, a l’Argentina, encara hi ha veus rellevants que discuteixen el lideratge de Messi. Sense anar gaire lluny, la de Diego Armando Maradona. “Per a mi és difícil parlar-ne, però és inútil voler fer cabdill un home que va vint vegades al vàter abans d’un partit; no el deïfiquem més”, va dir en una entrevista a una televisió mexicana. I va afegir que no el tornaria a convocar. Mario Kempes es una de les moltes veus discrepants amb aquesta percepció i va sortir en defensa de Messi. “Cada vegada que obre la boca és un problema perquè no respecta, i a ell sempre se’l va respectar com a jugador”, va assenyalar a ESPN. “Ningú li va dir res per haver perdut la final del mundial del 90. El temps de Diego ja va passar, i tampoc és cap exemple per dir tantes coses. Messi és el millor jugador el món i hem d’agrair que sigui argentí”, va etzibar, convençut.

Però per una altra banda, un altre argentí, el tècnic Ángel Cappa, també es va afegir a les tesis de Maradona. “Coincideixo amb ell. No hem de deïficar Messi. És un jugador terrenal, la resta és màrqueting”, va dir a Radio Mitre. Això sí, reconeix que té molta influència en el Barça: “Sense ell quedarien desens. Els està salvant en molts partits.”

LES FRASES

Ningú li va dir res per haver perdut la final del 90. El temps de Diego ja ha passat. Messi és el millor jugador el món
Mario Kempes
Coincideixo amb Maradona. No hem de deïficar Messi. És un jugador terrenal, la resta és màrqueting
Ángel Cappa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)