Barça

Arda queda imputat

Afer judicial. Un jutjat d’Istanbul accepta l’escrit d’acusació al futbolista cedit al Basaksehir per lesions i tinença il·lícita d’armes. El seu actual club opta per multar-lo, però el manté en l’equip

Arda Turan ha quedat imputat per diversos delictes de lesions i amenaces, així com per tinença il·lícita d’una arma, arran de l’incident que va tenir la passada setmana en una discoteca d’Istanbul. Així ho ha decidit un jutjat de la ciutat turca, que ha acceptat l’escrit d’acusació de la fiscalia, que demana entre tres i dotze anys de presó per al futbolista cedit al Basaksehir per part del Barça al gener. En aquest escrit, la fiscalia considera que Turan va incórrer en els delictes “d’assetjament sexual”, “lesions intencionades”, “trets amb arma de foc d’una manera que pot produir por o pànic” i “portar armes sense llicència”, segons ha informat el diari turc Hürriyet. La primera vista del cas s’ha fixat per al 30 de gener, hi afegeix el citat diari. Cal recordar que la denúncia contra el futbolista parteix del cantant Berkay Sahin, a qui Turan va trencar el nas durant l’incident a la discoteca. Segons la premsa turca, l’enfrontament va iniciar-se a partir del flirteig de Turan amb la dona del cantant. Després de ser colpejat, el cantant i la seva parella van desplaçar-se a un hospital pròxim. Turan ha assegurat a la premsa que els va seguir per demanar disculpes al cantant i el tret que va disparar ja al centre hospitalari sense causar ferits es va produir de manera fortuïta.

Pel que fa al Basaksehir, va anunciar que multarà Turan amb 2,5 milions de lires turques –uns 370.000 euros– per “actituds incompatibles amb els valors del club.” Tot i això, el club mantindrà el migcampista en actiu fins que hi hagi sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)