Barça

El primer rival de la copa, avui

El sorteig, a les 12.30 h. L’Ebro, el Racing, la Cultural Leonesa, el Villanovense, el Melilla i el Sant Andreu són els sis equips que poden tocar al Barça en els setzens del torneig del KO, una eliminatòria que es disputarà entre el 31 d’octubre i el 5 de desembre

El FC Barcelona coneixerà avui, en un sorteig que començarà a les 12.30 h, el seu rival dels setzens de final de la copa del Rei, una eliminatòria que es disputarà entre el 31 d’octubre i el 5 de desembre, amb el partit d’anada en el camp de l’equip d’inferior categoria. Com és habitual, al Barça, per disputar la lliga de campions, només li pot tocar un equip de la segona B o de la tercera divisió, i en aquesta ocasió els candidats són l’Ebro, el Racing de Santander, la Cultural Leonesa, el Villanovense, el Melilla i el Sant Andreu.

En els últims anys, de fet, el FC Barcelona ja s’ha enfrontat en aquesta eliminatòria a a la Cultural Leonesa i al Villanovense. El doble duel contra els lleonesos es va produir en els setzens de final de la copa de la temporada 2009/10, la segona amb Pep Guardiola a la banqueta, i els blaugrana es van imposar 0-2 a Lleó i 5-0 al Camp Nou. Més recent, del curs 2015/16, és l’enfrontament contra el Villanovense, una eliminatòria que l’equip llavors dirigit per Luis Enrique es va endur per un global de 6-1. També hi ha precedents contra el Racing de Santander, amb el qual el Barça s’ha enfrontat a la copa en sis eliminatòries –l’última, al 1988–, i contra el Sant Andreu, el 1975. Pel contrari, els blaugrana mai no s’han vist les cares ni amb el Melilla ni amb l’Ebro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)