Barça

“Neymar? En el futbol tot pot passar. Ja veurem”

Roda de premsa prèvia al Barça-Sevilla. Ernesto Valverde

Ernesto Valverde acaba d’atendre fa uns instants als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà al Camp Nou contra un Sevilla que arriba com a líder a la cita. Aquestes han estat les seves nou respostes més interessants:

Sobre el rival

“El Sevilla està en un gran moment de joc. És el líder. Ells van començar rodats la temporada perquè van haver d’afrontar les rondes prèvies de l’Europa League i això es nota. Hem revisat el partit que vam jugar contra ells a Tànger. Pot servir de referència. Veurem. Últimament han canviat i estan jugant amb dos davanters i els hi ha anat bé aquesta fórmula. Veurem què plantegen demà. Nosaltres estem preparats. És una setmana atractiva per a nosaltres. Podem recuperar el lideratge, tenim el partit contra l’Inter, després el clàssic... Venen uns dies intensos i bonics”.

L’evolució d’Umtiti

“Umtiti està seguint el seu procés de recuperació. Està reforçant la musculatura. Espero que aviat estigui entre nosaltres. Però no sóc metge. No puc dir terminis”.

Els centrals del filial

“Tenim un planter boníssim. Els jugadors del Barça B que entrenen habitualment amb nosaltres tenen tots un alt nivell. Són jugadors amb futur a primera divisió. Podria ser que algun d’ells tingués una oportunitat en breu i es tracta d’aprofitar-la. És possible que hagi de comptar amb algun central del filial. També podria usar a Sergio Busquets com a central. Està clar que aquesta segona opció seria una cosa puntual”.

Luis Suárez i Roberto

“Tots dos estan recuperats. Podrem comptar amb ells demà”.

Sobre un possible marcatge a l’home a Messi plantejat per Machín com el dia de Maffeo

“És una opció. I ho hem treballat. No ho va fer al Camp Nou i tampoc en la supercopa de Tànger. Veurem. Però estem preparats per a qualsevol situació del joc”.

Sobre els viatges de Piqué

“El tema dels seus viatges no és una cosa em preocupi. Potser a la gent li fastigueja que tingui aquestes grans idees de negocis. Jo voldria tenir les idees que té ell”.

La polèmica amb Arturo Vidal

“Els problemes els solucionem dins el vestidor. Però sí, he parlat amb ell, lògicament”.

Preocupació per un partit post seleccions?

“Cada partit té la seva pròpia connotació. A Anoeta realment ens va costar. Però no és una cosa que em preocupi especialment. Demà estarem a bon nivell. Poder recuperar el lideratge és un al·licient”.

Un hipotètic retorn de Neymar. Li agradaria?

“El vaig entrenar 15 dies [riu]. No ho sé. Ell està al PSG i no estem ni tan sols en època de mercat. Però qualsevol moment està bé per distreure’ns amb aquestes coses. Entenc que a vosaltres us agradi parlar-ne. No ho sé, en el futbol tot pot passar. Ja veurem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)