Barça

Abidal: “Volem que la Champions torni a casa”

Barça. El director esportiu del Barça afirma que aquest estiu l’objectiu era “tenir una plantilla més forta que la de la temporada passada” i que es marca com a objectiu tornar a guanyar la màxima competició europea

El secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, ha repassat els moviments del mercat de l’estiu a la plantilla d’Ernesto Valverde en l’assemblea general de compromissaris que s’està celebrant al Palau Blaugrana. El francès ha parlat, entre d’altres, de Malcom, a qui ha definit com a un jugador “clau” per la seva edat i característiques, tot i que el brasiler no entra en els plans del tècnic del primer equip, que ahir el va tornar a deixar fora de la convocatòria. En el repàs de les sortides, les arribades i les cessions, Abidal també ha recordat la importància de “no deixar sortir a cap jugador gratis” quan ha parlat de les cessions d’André Gomes i Paco Alcácer. Precisament el valencià ha rebut un aplaudiment per part dels assistents a l’assemblea, tot i que l’ovació més sonora ha estat per a Andrés Iniesta.

Abidal ha assegurat que l’objectiu era “fer una plantilla més forta que la de la temporada passada” per tornar a conquerir l’orelluda: “Volem que la Champions torni a casa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)