Barça

La sagnia de gols en contra continua a pesar de Ter Stegen

Defensa. Amb el partit del Sevilla, el conjunt blaugrana ja n’encadena sis sense poder deixar la porteria a zero

Ja són sis els partits consecutius que el Barça no aconsegueix deixar la porteria intacta amb el d’ahir contra el Sevilla. De fet, cal remuntar-se al duel de Champions contra el PSV del passat 18 de setembre per trobar l’última vegada que Marc-André Ter Stegen no va haver de recollir la pilota del fons de la seva porteria en alguna ocasió. Contra el Sevilla li va tocar fer-ho dues vegades a pesar que el porter alemany va protagonitzar un parell d’intervencions de molt nivell. De fet, la seva actuació va ser clau per evitar que el conjunt andalús compliqués la victòria blaugrana. Tot i això, va mostrar més d’un gest de ràbia en observar que l’equip ha perdut solidesa defensiva respecte a la passada campanya.

Aquest aspecte queda exposat en el balanç de gols encaixats després de 9 jornades de lliga s’elevi a 11. Una mitjana que supera la diana encaixada per partit (1,2) i que obliga Ernesto Valverde a treballar conceptes que permetin augmentar la consistència defensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)