Triomf de l’Inter amb contratemps

Rival de Champions. El conjunt ‘neroazzurro’ guanya el derbi contra el Milan (1-0) i encadena set victòries gràcies al gol d’Icardi, de cap, en el temps afegit. Nainggolan i Perisic no van poder acabar el partit i el belga és seriós dubte per al Camp Nou

L’Inter de Milà visitarà dimecres el Camp Nou reforçat per la victòria que va aconseguir ahir en el derbi contra el Milan (1-0), gràcies al gol ja en el temps afegit de Mauro Icardi, de cap, i aprofitant una pèssima sortida de Donnarumma, que no va mesurar bé una centrada de Vecino. Per al conjunt neroazzurro, però, que encadena ja un total de set victòries entre lliga i Champions i es manté tercer classificat, ara a 6 punts del líder, el Juventus, no tot van ser bones notícies. I és que Luciano Spalletti podria perdre per al duel contra el Barça dos dels seus jugadors més importants, com són Nainggolan i Perisic, per lesió. El migcampista belga, el curs passat en el Roma, es va haver de retirar del camp a la mitja hora, després d’un fort xoc amb Biglia, i podria patir un esquinç al turmell esquerre que el fa ser seriós dubte. Per la seva banda, el davanter croat, a qui es va veure coixejant durant la primera part, va ser substituït a falta de vint minuts però no sembla que pateixi cap lesió important. Avui se’ls faran més proves per saber si estaran en condicions de jugar dimecres. Pel que fa als altres rivals del grup, el PSV suma un ple de 9 victòries en la lliga, després de golejar l’Emmen (6-0), i el Tottenham Hotspur ha encadenat el quart triomf en la Premier, en superar el West Ham amb un únic gol d’Eric Lamela.