Barça

Sánchez Martínez xiularà el clàssic

Sap de què va. La temporada passada el col·legiat murcià ja va dirigir la tornada de la supercopa d’Espanya, en què els blancs es van imposar per 2-0, i el Real Madrid-Barça de lliga, que el Barça va guanyar per un contundent 0-3

L’àrbitre José María Sánchez Martínez, de 35 anys, serà l’encarregat de dirigir el Barça-Real Madrid de diumenge que ve, en el que serà el tercer clàssic en la carrera del col·legiat murcià, que la temporada passada ja va xiular el Real Madrid-Barça corresponent a la tornada de la supercopa d’Espanya (2-0) i el de lliga (0-3). Estadísticament, als blaugrana els va millor amb Sánchez Martínez, ja que dels deu partits de lliga que els ha xiulat el murcià, el Barça n’ha guanyat vuit i n’ha empatat dos, amb un balanç de 36 gols a favor i set en contra, i amb 11 targetes grogues i cap de vermella rebudes i 32 de grogues i tres de vermelles per als equips rivals. Pitjors números, en canvi, ha signat el Real Madrid, que també ha estat arbitrat en deu enfrontaments de lliga per Sánchez Martínez, amb un balanç de sis victòries, dos empats i dues derrotes, amb 27 gols a favor i 11 en contra, i amb 13 targetes grogues i dues de vermelles rebudes i 26 de grogues i una expulsió per als rivals.

Pel que fa al VAR, l’encarregat d’ajudar Sánchez Martínez serà Hernández Hernández, un àrbitre de mal record per al Barça, ja que amb el col·legiat canari els blaugrana han patit alguns arbitratges força polèmics, com per exemple aquell del Villamarín en què no va concedir un gol dels blaugrana quan la pilota havia traspassat clarament la línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)