Barça

L’opció Vidal guanya pes

Amb quatre al mig. De cara al partit de demà contra l’Inter, Valverde estudia suplir l’absència de Messi amb l’entrada del xilè, per enfortir el centre del camp i per aportar més múscul i intensitat

S’acosta el partit contra l’Inter de Milà i Ernesto Valverde continua donant voltes a la pissarra per mirar de trobar la millor opció per suplir la baixa de Leo Messi. Per un costat, el Txingurri es planteja repetir amb Dembélé a l’extrem, tot i que la mala actuació del francès contra el Sevilla el fa dubtar, mentre que per l’altre el tècnic també sospesa l’opció d’afegir un quart migcampista a l’equació, ja sigui amb Rafinha o Sergi Roberto –cosa que faria que Nélson Semedo continués al lateral dret–, o amb Arturo Vidal, el jugador més semblant a Paulinho que té Valverde, que la temporada passada ja va demostrar que és un gran defensor d’aquest perfil de migcampista en els partits importants. D’aquesta manera, a més, el Txingurri podria mirar de recuperar anímicament el xilè, que va quedar molt tocat després de veure’s a la banqueta en els partits contra el Tottenham i el València, cosa que va provocar que mostrés la seva sang calenta a través de les xarxes socials, amb dos polèmics missatges que van provocar que des del club li toquessin el crostó. Dijous passat, de fet, el mateix Ernesto Valverde va parlar personalment amb Vidal per demanar-li tranquil·litat, a banda de recordar-li que en un equip com el Barça els minuts es guanyen en els entrenaments.

El cert, però, és que Arturo Vidal ja es troba en un estat de forma física òptim, i cada vegada més adaptat a l’estil de joc del Barça, i sense anar gaire lluny ja ho va demostrar en l’últim enfrontament en què va ser titular, contra l’Athletic Club, en què el migcampista xilè va ser un dels blaugrana més destacats.

Ara, amb Leo Messi a la infermeria i amb una setmana duríssima al davant, amb l’Inter de Milà i el Real Madrid com a següents rivals, Valverde estudia l’opció de donar l’alternativa a Vidal, un jugador de brega acostumat a disputar aquest tipus de partits. Amb Sergio Busquets i Rakitic com a inamovibles, el tècnic valora unir un migcampista més de toc com podria ser Arthur, Rafinha o Sergi Roberto, amb un altre més tàctic, que seria Vidal, que assegura feina fosca, arribada i intensitat, tenint en compte que per a demà s’espera un Inter rocós i defensiu que mirarà de generar perill al contraatac.

Les opcions, doncs, són múltiples, tot i que en la majoria de combinacions possibles destaca el nom d’Arturo Vidal, que podria estar a les portes de la seva gran oportunitat.

POCA PARTICIPACIÓ

Arturo Vidal ha jugat tres minuts, a Londres, en els darrers tres partits del Barça

GIRAR FULL

Superada la ‘crisi’ pels missatges a les xarxes, el tècnic vol recuperar la confiança del xilè

Tres gols en set partits contra l’Inter de Milà

Sent jugador de la Juventus, Arturo Vidal es va enfrontar en un total de set partits de la Serie A a l’Inter de Milà, dels quals va guanyar-ne quatre, va empatar-ne dos i només en va perdre un. En tres d’aquests partits, a més, el xilè va veure porteria, unes dianes que van servir perquè la vecchia signora evités una derrota (1-1) i perquè aconseguís un triomf (3-1). A més, i malgrat que els Juventus-Inter acostumen a ser enfrontaments força calents, destaca el fet que en els set partits que va jugar Arturo Vidal només va veure dues targetes grogues, una dada que trenca la imatge de jugador dur que persegueix el migcampista xilè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)