Barça

Valverde: “Trobarem a faltar a Messi, però espero enyorar-lo des de la victòria”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Inter

Canvi de protagonista davant dels micròfons però mateix tema de conversa. Igual com ha succeït amb Jordi Alba, la compareixença de fa uns minuts d’Ernesto Valverde ha estat marcada per un nom propi: Leo Messi. Aquestes han estat algunes de les respostes més destacades del tècnic.

Com condiciona l’absència de Messi en el joc de l’equip?

“Ens condiciona. I molt. És evident. És el millor jugador del món i qualsevol equip notaria la seva baixa. El trobarem a faltar, però espero trobar-lo a faltar des de la victòria”.

Opcions tàctiques per substituir-lo.

“Hi ha diversos jugadors que poden jugar en la seva posició. També podem canviar el sistema sense renunciar al nostre estil. Veurem. El que està clar és que no diré què farem demà. No donaré un cop de mà a Spalletti...”

El repte de jugar sense Leo contra l’Inter i el Madrid.

“La baixa de Messi és una baixa sensible. Però ja ho vaig dir l’altre dia després del partit del Sevilla, ara és quan hem de fer un pas endavant com a equip. I tenim jugadors per fer-ho”.

El potencial de l’Inter.

“Esperem demà a un gran Inter. Sumen set partits guanyant. És un rival que mai es rendeix. Els seus partits contra el Tottenham o el Milan són una bona mostra d’això. L’equip que guanyi demà farà un pas important”.

La situació de Malcom.

“No hi ha cap problema amb ell. Ni personal ni esportiu. Quan li toqui ser titular, haurà d’estar a punt com qualsevol altre company. Res més”.

La figura de Lopetegui.

“Espero veure’l diumenge. Això voldrà dir que tots estem al nostre lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)