El Barça va per feina i reforça el lideratge

UEFA Youth League. El juvenil blaugrana, que va marcar aviat gràcies a Konrad (3’) i va fer el segon abans del descans per mitjà de Nils (34)’, venç l’Inter i amplia l’avantatge en el primer lloc

BARÇA 2 INTER 1

BARÇA:Arnau Tenas, Guillem Jaime (Sergi Rosanas, 66’), Arnau Comas (Alejandro, 72’), Joan Rojas, Ivan Bravo, Ilaix, Álvaro Sanz, Monchu (Antonio Jesús, 72’), Konrad, Abel Ruiz i Nils Mortimer (Anssumane Fati, 80’).INTER:Dekic, Zappa, Corrado, Ryan Nolan, Marco Pompetti (Grassini, 46’), Mulaterrieri (Roric, 46’), Lorenzo Gavioli (Merola, 72’), Eddie Salcedo (Andrea Adorante, 80’), Thomas Schirò (Demirovic, 90’), Rizzo i Facundo Colidio.GOLS:1-0 (3’) Konrad. 2-0 (34’) Nils Mortimer. 2-1 (47’) Colidio, de penal.ÀRBITRE:Dimitrios Massias.T.G.:Al visitant Eddie Salcedo.

Inter-Barça, Tottenham-PSV

El Barça juvenil va reforçar ahir el lideratge del seu grup de la primera fase de la UEFA Youth League derrotant l’Inter de Milà al Miniestadi (2-1) i gràcies a l’empat en l’altre partit, el que va enfrontar el PSV i el Tottenham a Eindhoven (2-2). L’equip blaugrana va encarrilar la victòria molt aviat, gràcies als gols de Konrad (3’) i Nils Mortimer (34’), i va saber aguantar en la segona meitat després que el rival retallés distàncies.

El Barça va començar amb força i dominant, i el fet de marcar aviat, en una acció d’Ilaix –cadet que va debutar en la competició– completada per Konrad, li va permetre continuar controlant el joc amb més tranquil·litat. A més, els blaugrana continuaven arribant a l’àrea dels italians, com ara en una acció entre Konrad i Nils Mortimer, que no va tenir prou precisió en el xut final. De mica en mica, l’Inter va donar senyals de vida ofensiva, sobretot amb un xut de Facundo Colidio que va vorejar el pal. Però l’equip que manava era el Barça, que hi va tornar a posar efectivitat en el minut 34, en una bona acció col·lectiva que va acabar amb el gol de Nils després del rebuig del porter visitant.

L’Inter era conscient en la segona meitat que havia de marcar aviat per tenir possibilitats de puntuar al Miniestadi, i va tenir l’encert de fer-ho en un penal forçat en la primera jugada després del descans. El gol va donar ales a l’equip llombard, que va tenir més possessió, mentre el Barça intentava aprofitar els espais que el rival li deixava per buscar la sentència al contraatac. Era l’Inter, però, el que es mostrava més perillós en atac, com per exemple en una rematada de cap de Colidio ben resolta pel porter Arnau Tenas. A l’altra àrea, Nils Mortimer va tenir el tercer a prop després d’una passada d’Ilaix. La fase final del partit va ser de patiment per als blaugrana perquè el joc era massa obert, amb ocasions per als dos equips. Finalment, però, els blaugrana van resistir.