Barça

Un gran Barça supera l’Inter (2-0) i s’acosta als vuitens de final

Triomf convincent. Els blaugrana, brillants col·lectivament, s’imposen als ‘neroazzurri’ amb gols de Rafinha i de Jordi Alba i es queden a les portes de la classificació

Un Barça col·lectivament brillant s’ha imposat aquesta nit a l’Inter per 2-0, amb gols de Rafinha i de Jordi Alba, una victòria que deixa als de Valverde molt aprop dels vuitens, ja que ha falta de nou punts supera ja en vuit al Tottenham i al PSV.

L’equip blaugrana ha encetat el duel centrat, mirant d’assegurar la possessió per evitar ensurts, i molt intens en la pressió, el que li ha permès recuperar la pilota molt amunt. El problema, però, és que als blaugrana els hi ha faltat inspiració en la darrera passada, el que ha provocat que les ocasions hagin estat escasses. La primera, en un llançament de córner executat per Coutinho que ha rematat Lenglet massa centrat (18’). Deu minuts després, Rafinha ha finalitzat amb un xut fluix una bona combinació entre Jordi Alba i Luis Suárez. I precisament l’uruguaià ha protagonitzat la jugada de l’1-0, amb una centrada mil·limètrica que Rafinha, arribant des del darrere, ha rematat al fons de la xarxa (32’). El gol, però, no ha variat el guió del duel, amb un Inter molt atemorit que només ha estat capaç de generar perill amb un xut llunyà i desviat de Vecino (38’).

Calma i sentència

L’Inter ha mirat de capgirar la situació en l’inici de la represa, amb una actitud més ofensiva, i en només dos minuts Politano ha vorejat el gol en dues ocasions, però el seu primer intent, una centrada enverinada, l’ha enviat a córner Ter Stegen (50’), mentre que en la segona el neroazzurro ha xutat massa alt (51’). Tot plegat, però, només ha estat un miratge, ja que a poc a poc el Barça ha recuperat la concentració i el control, el que li ha permès acostar-se de nou a la porteria de l’Inter. El primer a intentar-ho ha estat Suárez, que després d’un doble retall s’ha topat amb Handanovic (59’). Després ha estat el torn de Lenglet, que tot sol ha xutat centrat (61’). I en 71’ ho ha provat Coutinho, amb un fort xut que s’ha estavellat en el travesser. Finalment, l’equip de Valverde ha trobat el premi a la seva insistència i Jordi Alba, després d’una excel·lent combinació col·lectiva, ha sentenciat un triomf més que merescut d’un Barça que ha superat amb bona nota el primer test sense Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)